Majdov bronzani na GP u Zagrebu

Objavio | August 5, 2018 u 12:43 am | Nema komentara | Vesti

Nemanja Majdov aktuelni svetski šampion i vicešampion Evrope još jednom nas je obradovao vrhunskim rezultatom. Na Gran priju u Zagrebu još jednom je oduševio sve  ljubitelje džudoa u Srbiji osvajanjem  bronzane medalje na Grand priju u Zagrebu u kategoriji do 90 kilograma.

Majdov je očekivano počeo pobedama učešće na GP. Za početak takmičenja Li Kohmana iz Izraela, zatim i Čeha Petra Jiri kao i Slovaka Milana Randla. U polufinalu u duelu sa Kubancem Ešlijem Gonzalesom, Nemanju Majdova su definitivno sporne sudske odluke sprečile da dodje do finala.

U meču za bronzanu medalju Nemanja Majdov je pobedio  Maksa Stjuarta iz Velike Britanije iponom, što mu je donelo još jedno vredno odličje sa medjunarodne sportske scene.

-Zadovoljan sam prikazanim, tukao sam sjajne borce, osećao sam se odlično, veoma oštro i moćno. Jednostavno sam uživao u džudou tokom čitavog takmičarskog dana.

Kada je u pitanju meč sa Gonzalesom Majdov kaže:

-Što se mene tiče pobedio sam ih sve. Polufinale neću komentarisati jer svi su videli šta se desilo i nema se šta reći po tom pitanju.  Najbitnije od svega je da nema povreda, forma se podiže u pravo vreme i sve ide po planu. Sad idem na pauzu sedam dana, posle čega krećem, sa Božijom pomoći, bazu za odbranu svetske titule-rekao je aktuelni svetski šampion Nemanja Majdov.

 


Komentari su zatvoreni.

© 2011 WideZine. All rights reserved.