Andrea Stojadinov bronzana na Svetskom juniorskom prvenstvu

Objavio | October 18, 2018 u 11:21 am | Nema komentara | Vesti

Naša Andrea Stojadinov nastavila je sa vrhunskim rezultatima na medjunarodnoj sportskoj sceni. Na Svetskom juniorskom prvenstvu na Bahamima Stojadinov je još jednom oduševila i osvojila bronzanu medalju.

Prema svim očekivanjima Andrea Stojadinov je prvu protivnicu odličnu Nemicu, Mašu Balhaus pobedila iponom u prvom kolu ( Stojadinov je u prvom kolu kao nosilac bila slobodna i čekala je pobednicu meča Argentinke Laiton -Balhaus).  Ipak Japanka Sana Jošida je na trenutak pomrsila konce srpskoj šampionki. Poraz u četvrtfinalu Andreu je odveo u repasaž gde je srpska uzdanica još jednom pokazala da je najbolja u najpresudnijim trenucima. Pobeda prvo nad Brazilkom Laurom Fereira (wazari) a zatim i ipon u duelu sa Mieijom Lapuerta iz Španije doneo je Andrei Stojadinov još jednom vredno odličje sa svetske džudo scene.

Osvajanje bronzane medalje prvi je srpskoj šampionki čestitao Ivan Todorov predsednik Džudo saveza Srbije.

-Iskrene čestitke Andre. Svi smo verovali u nju naročito posle Evropskog juniorskog prvenstva. Rad i kvalitet koji nosi mora se vratiti rezultatom. Sledeće takmičenje je odbrana vicešampionske titule do 23 godine istakao je Ivan Todorov.


Komentari su zatvoreni.

© 2011 WideZine. All rights reserved.