Prva Liga Srbije na Sajmu Sporta 2018

Objavio | November 24, 2018 u 12:36 am | Nema komentara | Vesti

Džudo savez Srbije i ovoga puta postavlja visoko lestvicu i priprema lepo iznenadjenje za sve posetioce Sajma Sporta 2018.

U Hali 2 Beogradskog sajma svi ljubitelji i poštovaoci sporta imaće priliku da uživaju u mečevima Prve Lige Srbije u džudou. Na tatamiju Hale 1 snage će odmeriti takmičari iz deset klubova.

-Ovo nismo do sada radili rekao je Dragan Atanasov, direktor Džudo saveza Srbije. –Sada smo otišli korak napred  jer ćemo imati džudo demonstraciju tokom čitavog dana. Svi posetioci Sajma Sporta uživaće u pravim džudo borbama u okviru Prve lige Srbije što sasvim sigurno nisu imali prilike da vide do sada. Naša je želja da što više mladih ljudi i dece zainteresujemo za džudo i da se priključe nekom od klubova u Srbiji.

Dragan Atanasov je uputio poziv svim ljubiteljima sporta da njihova odrednica ovog vikenda bude Hala 2 Beogradskog sajma.

-Početak takmičenja u okviru Prve džudo lige Srbije zakazan je za 10 časova. Očekujemo kao i uvek kvalitetne mečeve istakao je Dragan Atanasov.

Mečevi Prve lige Srbije kao i svake sezone pa tako i ove sasvim sigurno će doneti najbolju promociju džudo sporta. U borbi za za titulu snage će odmeriti sledeće ekipe: Omladinac (Stepanovićevo), Partizan (Novi Sad), Sloven (Ruma), Niš (Niš), Cement (Beočin) i Partizan iz Kraljeva.

Crno bela ekipa sa Ibra minulu 2017 godinu završila je na vicešampionskoj poziciji. Džudisti Partizana iz Kraljeva i u ovoj sezoni ne kriju ambicije.

-Prošle godine smo nesrećno izgubili od Dinama iz Pančeva I tako propustili priliku da udjemo u Superligu. Povreda takmičara u prethodnom duelu I njegov izostanak u finalu, toliko je nedostajalo za trijumf. Ipak idemo dalje I ove godine se nadamo najboljem istakao je Tihomir Vučković, trener Partizana iz Kraljeva.


Komentari su zatvoreni.

© 2011 WideZine. All rights reserved.