PLAY-OFF Prve judo lige Srbije 17.12.2011. u Sremskoj Kamenici

Objavio | December 10, 2011 u 10:47 pm | Nema komentara | Domaća takmičenja, Prva judo liga Srbije, Takmičenja i rezultati, Vesti

U subotu, 10.12.2011. godine, pre početka Play-off-a Super lige, u beogradskim „Šumicama“, održan je sastanak četiri kluba učesnika Play-off-a Prve judo lige Srbije, kojim je predsedavao direktor lige, Andrija Mumović. Na sastanku je doneta odluka da se završnica ovogodišnje prve lige održi u sledeću subotu, 17.12.2011. godine u policijskoj školi u Sremskoj Kamenici. Tehničku organizaciju je dobio JK „Bezbednost“ iz Novog Sada, koji je na sastanku predstavljao sportski direktor, Pavle Bajčetić.  Sem „Bezbednosti“ kandidaturu za organizaciju završnice ove lige podneo je i „Partizan“ iz Kikinde,  sa predlogom da se ista održi u Banji „Kanjiža“, ali je nakon kandidature „Bezbednosti“, predstavnik ovog kluba, Svetislav Vukmirica, povukao njihovu kandidaturu. Pošto predstavnici „Rume“, Siniša Bećagol, i „Dinama“, Ljubomir Stanišić, nisu mogli obezbediti termin u svojim sportskim centrima, organizacija je poverena „plavcima“ iz Novog Sada koji su tako ostali jedini kandidat.

Play-off će se održati u policijskoj školi u Sremskoj Kamenici a Direktor lige će se aktivno uključiti u ovu organizaciju i biti delegat na ovom takmičenju.

Predsednik sudijske komisije JSS, Siniša Škrbić, je odredio  sledeće sudije za ovo takmičenje: Rakić Slobodan iz Bora, Otić Svetozar  i Surutka Katarina iz Novog Sada. Kontrolor suđenja će biti Vlatko Belovuković iz Sombora.

Na sastanku je doneta odluka da će polufinalni mečevi, u kojima se sastaju „Ruma“ i „Dinamo“, odnosno „Bezbednost“ i „Partizan“-Kikinda, početi u 13 h, a da će zvanično vaganje biti od 11-12 h.

Pobednici polufinalnih mečeva će raditi dva meča za pobednika lige. U svim mečevima Play-off-a nema nerešenih rezultata u pojedinačnim borbama i iste idu preko „golden scora“ do pobednika u „hantaiu“.

Koristimo priliku da na ovaj Play-off pozovemo sve klubove, učesnike ovogodišnje Prve lige, kao i sve ljubitelje judo sporta, koji će na ovom sajtu imati priliku da svojim glasom prognoziraju pobednika lige, koji će tako izboriti i plasman u Super ligu Srbije.

Sremska Kamenica, 10.12.2011. godine

Pripremio: Direktor lige, Andrija Mumović

Obaveštenje u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.

 


Anketa:

[poll id=”3″]


Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

© 2011 WideZine. All rights reserved.