Održano pojedinačno Prvenstvo Srbije za starije pionire i pionirke u Boru

Objavio | June 4, 2012 u 11:53 am | 2 komentara | Pojedinačna takmičenja JSS, Pojedinačno prvenstvo Srbije za starije pionire i pionirke, Takmičenja i rezultati, Vesti

U subotu, 02.06.2012. godine u sportskom centru Bor, u Boru, u tehničkoj organizaciji JK „Bor“, održano je prvenstvo Srbije za starije pionire, na kojem je nastupilo 154 takmičara i takmičarke, iz 53 kluba. U ženskoj konkurenciji nastupalo je 51, a u muškoj 103 takmičara.

Rezultati:


Plasmane po kategorijama u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.


2 komentara

 1. Svetozar Otić (6 godina(i) ranije)

  Žrebanje je bio KATASTROFA!
  Bez ikakvog smisla i rasporeda.
  Često se dešavalo da od 4 takmičara iz iste regije, trojica budu u jednoj polovini žreba, a samo jedan u drugoj.
  Da finalisti sa regionalnih takmičenja budu u istoj grupi i još mnogo nelogičnosti! Ispalo je da regionalna takmičenja uopšte nisu “vrednovana”.
  I onda predsednik takmičarske komisije sve svali na kompjuter, a u stvari niste znali da kompjuteru date prave parametre.
  Ili naučite kako se to radi ili nastavite “ručno” kao i do sada i biće mnogo pravednije. U poslednjih par godina kad god ste žrebali uz pomoć kompjutera bilo je više nezadovoljnih nego onih drugih!

  • Judo Coach (6 godina(i) ranije)

   BRAVO Čvare, Svetozare!
   U pravu si 100% ali njih (beogradjane) i dalje nije briga dok njihovi takmičari nisu “ugroženi”, a kada jesu onda se radi ponovo, ručno!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

© 2011 WideZine. All rights reserved.