Prijava za Prvenstvo Evrope za veterane Pariz 2013

Objavio | April 9, 2013 u 12:55 pm | Nema komentara | Vesti, Veterani

Poštovani džudisti,veterani. Osvrćući se na kalendar takmičenja,podsecam vas da je vreme za prijavu na prvenstvo Evrope u Parizu, za one koji imaju u planu da učestvuju na ovom događaju.

Prijava se mora izvršiti preko Saveza, tj preko gdje Lidije Popović (011-263-4929), najbolje mejlom uz skeniranu fotografiju određene rezolucije. Plaćanje se vrši individualno, na račun koji je organizator naveo u svojim propozicijama,a cena je 125 eura po takmičaru.

Takodje je vreme i da se brine o transportu, obzirom da cena avio karte raste iz dana u dan, a u slučaju nekog zajedničkog auto-prevoza svakako treba vremena da se takmičari dogovore i usklade.

Za bilo koje druge informacije slobodno me kontaktirajte na 063-77-44-049 ili na mejl judo.klub.spartak.subotica@gmail.com a takođe možete preuzeti raspis u PDF verziji (u dnu strane) gde je organizator naveo sve važne informacije.

Takođe vas obavšstavam da sam otvorio Facebook stranicu  Veteran Judo Team Serbia, na kojem će se takođe moći pratiti rad veteranskog judoa u našoj zemlji, a takođe sam otvorio i novu e-mail adresu  veteranjudoteamserbia@gmail.com preko koje svi zainteresovani mogu komunicirati i zatražiti pomoc oko veteranskih tema.
S poštovanjem
Milan Bogić, predsednik veteranske komisije džudo saveza Vojvodine


Dopis organizatora u PDF formatu (za štampu) možete videti i preuzeti ovde.


Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

© 2011 WideZine. All rights reserved.