Play Off Prve džudo lige Srbije

Objavio | December 9, 2013 u 9:09 am | Nema komentara | Najave, Prva judo liga Srbije, Vesti

Nakon završene Prve džudo lige Srbije imam obavezu da vas obavestim o sledećem:
Prva džudo liga je održana u tri kola po svim pravilima našeg pravilnika o organizovanju takmičenja. Takođe ističem da je održana u sportskoj i fer atmosferi, bez i jednog incidenta ili nesportskog gesta. Uprkos činjenici da su pojedinci želeli da je bojkotuju i unište, ona je održana na najvišem nivou, za šta su se potrudili domaćini ovih kola: JK “Proleter” Zrenjanin, JK “Sloven” Ruma i JK “Partizan” Kraljevo, delegirane sudije kao i sam direktor lige. Ovom prilikom zahvaljujem svima na učešću, a posebno na organizaciji, zbog koje sami učesnici ne kriju svoje zadovoljstvo, pa koristim ovu priliku da džudo javnost i rukovodstvo obavestim o sledećem:
Nakon razgovora sa gotovo svim učesnicima lige, iskristalisao se jasan stav da ova liga, ovako organizovana, treba da traje i postoji, jer se kroz nju mladi takmičari bore, stiču iskustvo kao i osećaj pripadnosti klubu, a sami klubovi ostvaruju određene bonitete u lokalnim samoupravama.
Kao direktor lige apsolutno podržavam ovaj stav jer sam i sam stekao takav utisak, a UO JSS predlažem da naredne godine održe kvalifikacije otvorenog tipa, kako bi se popunila dva mesta, do devet klubova, koji bi sačinjavali Prvu džudo ligu Srbije!

 


 

Obaveštavamo vas da će se Play Off Prve Džudo Lige Srbije održati u Beogradu u SC “ŠUMICE” u subotu, 14. decembra 2013. godine.

Takmičenje će se održati po sledećoj satnici:

PLAY OFF PRVE DŽUDO LIGE SRBIJE – MUŠKARCI

Zvanično merenje od 09.00 do 10.00 časova
Početak takmičenja u 11.00 časova

Raspored takmičenja:

Džudo klub Žandarmerija – Džudo klub Proleter

Džudo klub Dinamo – Džudo kluba Partizan

 

Direktor
Prve džudo lige Srbije
Jočić Miroslav

 

Preuzmite dokument (PDF, Unknown)


Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

© 2011 WideZine. All rights reserved.