Završen Play-off PJLS

Objavio | December 15, 2014 u 11:42 am | Nema komentara | Prva judo liga Srbije, Vesti

U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu ,pred mnogobrojnom publikom i televizijskim ekipama, u sportskoj atmosferi prisustvovali smo veoma kvalitetnim borbama kako u polufinalu tako i u finalnom mecu. Sami rezultati govore da su ekipe bile ujednacenog kvaliteta i da je svaka od ucesnica mogla s puno prava ocekivati pobedu i ulazak u SJLS. Ovoga puta sportska sreca bila je naklonjena ekipi Rume,koja odlazi u visi rang takmicenja i ja im cestitam i zelim puno uspeha u narednoj godini!

U prvom mecu ovog takmicenja sastale su se ekipe:

Ruma-Radnicki    8:2     301:10
U drugom mecu borile su se ekipe:
Proleter-Partizan KR   6:4     300:1
U finalu ovog play-off-a borile su se ekipe:
 Ruma-Proleter  6:4    101,5 : 200
 Konacni poredak na tabeli izgleda :
1.JK RUMA RU
2.JK PROLETER ZR
3.JK RADNICKI BG
4.JK PARTIZAN KR
Na kraju, mora se reci da je ovo sjajno dzudo takmicenje i pravu sportsku atmosveru,u prisustvu gradonacelnika Cedomira Janjica i resorne ministarke, zavrseno sa dozom gorcine zbog nesportskog ponasanja i krsenja pravila i etike dzudo sporta,upravo aktera samog finala a posebno domacina.S toga cu kao direktor lige preduzeti sve mere i radnje na koje me pozicija obavezuje!
Svim PRVOLIGASIMA ZAHVALJUJEM na saradnji u ovoj godini a svima vama, cestitam novu 2015 godinu i zelim da bude BOLJA,ZDRAVIJAI USPESNIJA od odlazece !!!
Direktor PJLS
Miroslav Jocic

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

© 2011 WideZine. All rights reserved.