NOVOSAĐANKE ODBRANILE TRON NA EKIPNOM PRVENSTVU SRBIJE

judosavezsrbije 12.12.2017. Vesti

Planski do trofeja     Velika završnica timskog nadmetanja u Zrenjaninu počela je juče Ekipnim prvenstvom za žene. Novosadska Slavija nastavila je dominaciju i odbranila tron i ove godine. Na putu do najvišeg stepenika pobedničkog postolja Slavija je u finalu bila bolja od odličnog tima ODŽK Beograda 3:2. Novosađanke su slavile i u duelima sa gradskim rivalkama iz Borca beogradskom 3:2 i Crvenom zvezdom 3:2. Tim u sastavu Jovana Rogić, Nadežda Petrović, Anđela Popović, Je...

Todorov: Čestitke takmičarima Slavije i Crvene zvezde

judosavezsrbije 12.12.2017. Vesti

Za Džudo saveza Srbije ovo je veliki uspeh imati dva kluba u ovako prestižnom takmičenju. U godini u kojoj su ostvareni istorijski rezultati pre svega svetska titula Nemanje Majdova i evropsko zlato Aleksandra Kukolja. Upravo Milica Nikolić, Nemanja Majdov i Aleksandar Kukolj u svojim težinskim kategorijama drže tri prve pozicije na svetskim rang listama dok srpski orlići juniori i kadeti redovno osvajaju odličja na prestižnim međunarodnim takmičenjima, vodeći ljudi Džudo saveza Srb...

RAKOVICA ŠAMPION SUPERLIGE SRBIJE ZA 2017 GODINU

judosavezsrbije 12.12.2017. Vesti

Vrhunski džudo i izuzetno zanimljive i neizvesne borbe, ukratko su opis završnice Superlige Srbije. U velikom finalu koje je odlučivalo čiju će riznicu ove godine krasiti šampionski pehar odlučivali su džudisti Rakovice i Kinezisa iz Niša.. Džudo savez Srbije.

Todorov: Godina vrhunskih rezultata

judosavezsrbije 11.12.2017. Vesti

Završnicu Superlige Srbije i Ekipnog šampionata Srbije za žene, svečano je otvorio Ivan Todorov, predsednik Džudo saveza Srbije.. Džudo savez Srbije.

Slavija i Crvena zvezda na korak od medalje u Golden ligi

judosavezsrbije 11.12.2017. Vesti

U  Ankari na elitnom takmičenju, Golden ligi, koje okuplja najbolje timove Evrope, novosadska Slavija i Crvena zvezda iz Beograda bili su na korak od medalje i ostvarili su plasman na peto mesto.. Džudo savez Srbije.

Rezultati super liga i play off 2017

judosavezsrbije 11.12.2017. Vesti

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

III DŽUDO TURNIR „KAĆ OPEN“ KAĆ 2017.

judosavezsrbije 01.12.2017. Najave

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

ZAVRŠEN JE SAJAM SPORTA

judosavezsrbije 29.11.2017. Vesti

Ovogodišnji Sajam sporta oborio je sve rekorde u organizaciji i posećenosti i još jednom potvrdio status vodeće sportske manifestacije u regionu. Tokom tri dana, naši proslavljeni sportisti aktivno su učestvovali i takmičili se na Sajmu, ali se i družili sa najmlađima.

Obaveštenje o zaključenom ugovoru

judosavezsrbije 29.11.2017. Vesti

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Crvena zvezda sa Yawara- Nevom za početak Golden lige

judosavezsrbije 25.11.2017. Vesti

Najbolji timovi Evrope ovog vikenda odmeriće snage na najjačem klupskom takmičenju,  Zlatnoj  ligi čiji je  domaćin ove sezone  prestonica Turske.. Džudo savez Srbije.

Novosađanke i Valensija na startu Golden lige

judosavezsrbije 25.11.2017. Vesti

Očekivano, paklena konkurencija na Golden ligi u Ankari. Žreb za takmičenje koje okuplja najbolje džudo klubove Evrope, nije bio naklonjen novosadskoj Slaviji.  Novosađanke će u prvom kolu Golden lige odmeriti snage sa klubom iz Valensije, starim znancima sa prošlogodišnjeg takmičenja Evropskog klupskog prvenstva u Beogradu.

DŽUDISTI CRVENE ZVEZDE NA GOLDEN LIGI U ANKARI

judosavezsrbije 23.11.2017. Vesti

Vicešampioni Evrope džudisti Crvene zvezde ovog vikenda učestvuju na elitnom klupskom takmičenju, Golden ligi čiji će domaćin biti Ankara. Džudisti Zvezde, šampioni Srbije i vicešampioni Evrope u Ankari će se nadmetati u  konkurenciji osam elitnih ekipa Starog kontinenta među kojima su ruski New Stream, Yawara Newa, portugalski Sporting, domaćini  IBBSK, francuski SGS Judo, Akademik iz Crne Gore i   Džudo klub Fajter iz Gruzije.