Marica Perišić na korak do medalje na SP

judosavezsrbije 12.08.2017. Vesti

Naša Marica Perišić ( do 57 kg)  na Svetskom prvenstvu za kadete u Santijagu bila je na korak od medalje. Posle  Andree Stojadinov ( do 48 kg)  koja je takođe stala na korak do pobedničkog postolja, sportska sreća i drugog takmičarskom dana nije dozvolila ni Marici Perišić da obraduje sve ljubitelje džudoa u Srbiji.

Stojadinov peta, Bijelić sedma na SP u Čileu

judosavezsrbije 12.08.2017. Vesti

Svetsko prvenstvo za kadete u Santijagu u Čileu, tokom prvog takmičarskog dana donelo je dva plasmana ekipi orlića.. Džudo savez Srbije.

TURNIR MALIH ŠAMPIONA

judosavezsrbije 10.08.2017. Najave

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Trening kamp u Beogradu

judosavezsrbije 09.08.2017. Vesti

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Džudistkinje obeležile EYOF – bez odmora i novi ispit SP u Čileu

judosavezsrbije 07.08.2017. Vesti

Ana Bijelić, Andrea Stojadinov, Marica Perišić I Anja Obradović u potpunosti su obeležile letnje izdanje EYOF-a osvajanjem pet medalja za Srbiju.. Džudo savez Srbije.

Uz titulu evropskog šampiona i univerzitetska diploma -poruka mladim sportistima

judosavezsrbije 03.08.2017. Vesti

Aleksandar Kukolj je odmah po povratku iz Japana osvojio još jedno važno priznanje. Ipak ovo zvanje  nije osvojio na tatamiju, već vredno učeći.. Džudo savez Srbije.

Kukolj oduševljen pripremama u Nišu

judosavezsrbije 03.08.2017. Vesti

Aleksandar Kukolj, evropski šampion i reprezentativac Srbije nastavlja sa pripremama za učešće na planetarnoj smotri. Jedna od stanica na ovom putu je bio je i trening kamp Orlova u Nišu.. Džudo savez Srbije.

U Nišu održane pripreme reprezentacije Srbije

judosavezsrbije 03.08.2017. Vesti

U Nišu, u velilkoj sali  Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje  održane su pripreme reprezentativaca Srbije. Najbolji džudisti u svim uzrastnim kategorijama tokom trodnevnog trening kampa brusili su formu za predstojeća takmičenja.. Džudo savez Srbije.

Ekipna bronza peta medalja za džudistkinje Srbije na EYOF-u

judosavezsrbije 30.07.2017. Vesti

  Srpske džudistkinje ostvarile su maksimalni učinak na EYOF-u u Đeru. Naše četiri gracije, Ana Bijelić, Andrea Stojadinov, Marica Perišić i Anja Obradović osvojile su pet medalja, četiri u pojedinačnoj i kao šlag na torti, petu, bronzanu u ekipnoj konkurenciji. -Devojke su osvajanjem bronzane medalje ostvarile stopostotni učinak. Trenutno smo najuspešnija reprezentacija sa osvojenih pet medalja. Ovo je odličan nastavak vrhunskih rezultata na međunarodnoj takmičarskoj sceni...

Džudistkinje još dve medalje : Perišićeva i Obraodvićeva vicešampionski

judosavezsrbije 27.07.2017. Vesti

Srpske džudistkinje nastavile su žetvu medalja na Letnjem izdanju EYOF-a u Đeru. Marica Perišić i Anja Obradović osvojile su srebrne medalje, trećeg takmičarskog dana na Evropskom olimpijskom festivalu mladih.. Džudo savez Srbije.

Andrea Stojadinov osvojila prvo zlato za Srbiju

judosavezsrbije 27.07.2017. Vesti

Džudisti Srbije još jednom su doneli dobre vesti sa Evropskog olimpijskog festivala mladih u Đeru. Andrea Stojadinov osvojila je zlatnu medalju drugog takmičarskog dana u kategoriji do 48 kilograma. Mlada srpska džudistkinja, prva na svetskoj rang listi i vicešampionka Evrope u potpunosti je opravdala poverenje  sada i na EYOF-u u Mađarskoj.

Ana Bijelić osvojila prvi medalju za Srbiju na EYOF-u

judosavezsrbije 26.07.2017. Vesti

Džudistkinja Ana Bjelić na najbolji način je otvorila prvi takmičarski dan na Letnjem evropskom olimpijskom festivalu mladih u Đeru, osvajanjem bronzanog odličja u konkurenciji do 40 kilograma.. Džudo savez Srbije.