Nikolićeva i Rogićeva bronzane u Tjumenu

judosavezsrbije 17.07.2016. Vesti

Srpske reprezentativke Milica Nikolić i Jovana Rogić još jednom su nas obradovale vrhunskim rezultatima na međunarodnoj sportskoj sceni.. Džudo savez Srbije.

Međunarodni trening kamp u Somboru

judosavezsrbije 15.07.2016. Vesti

Međunarodni trening kamp u Somboru i ove godine okupio je najbolje džudiste-juniore. Kroz  još jednu uspešnu akciju Džudo saveza Srbije, mladim  sportistima iz naše zemlje ali i regiona, iz Hrvatske i Crne Gore,  na sad već tradicionalnom okupljanju pridružila se i juniorska reprezentacija Nemačke.

Milan Bunčić bronzani u Pakšu

judosavezsrbije 13.07.2016. Vesti

Milan Bunčić oduševio nas je sa još jednom vrednom medaljom osvojenom na međunarodnoj sportskoj sceni. Reprezentativac Srbije u konkurenciji do 73 kilograma, na Evropskom juniorskom kupu u Pakšu osvojio je bronzano odličje.. Džudo savez Srbije.

Sudijski seminar za overu licence 2016/2017

judosavezsrbije 10.07.2016. Najave

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Srpske dame - vicešampionke Evrope

judosavezsrbije 04.07.2016. Vesti

Bio je ovo vikenda za pamćenje za srpski džudo i srpski sport.  Posle istorijskog rezultata koje su naše reprezentativke postigle u individualnom delu Evropskog kadetskog prvenstva u gradu Vanta u Finskoj, osvajanjem dva zlata i dve bronze čime su i zauzele treće mesto u generalnom plasmanu, srpske devojke su nas poslednjeg takmičarskog dana još jednom obradovale.

Sestre Obradović blistale : Anja šampionski, Jovana bronzana

judosavezsrbije 03.07.2016. Vesti

Srpske džudistkinje zadivile su na smotri Starog kontinenta za kadete u Finskoj. Evropsko kadetsko prvenstvo u Finskoj sasvim sigurno će biti ispisano zlatnim slovima u sportskoj istoriji a sjajni rezultati ( dva zlata i dve bronze)  Srbiju su svrstale na treće mesto u ukupnom plasmanu po broju osvojenih medalja posle individualnog dela takmičenja.

Nadežda Petrović šampionski, Andrea Stojadinov bronzana

judosavezsrbije 03.07.2016. Vesti

Srpske kadetkinje nastavljaju dominaciju. Na Evropskom prvenstvu u Finskoj blistala je  naša  Nadežda Petrović koja se u kategoriji do 52 kilograma okitila šampionskom titulom kao i sjajna Andrea Stojadinov ( do 48 kg)  koja će se u Srbiju vratiti sa bronzom oko vrata.

Izvestaj ECH

judosavezsrbije 01.07.2016. Vesti

Prvenstvo Evrope,rezime Nakon zavrsenog prvenstva Evrope za veterane u Porecu,mozemo sagledati ostvaren rezultat.Ucestvovalo je 778 takmicara iz 36 zemalja. Imamo dve zlatne medalje,Slavko Sikiric i Mijalkovic Marko,jednu srebrnu,Slavko Stanisic,jednu bronzanu,Vesna Stojiljkovic,dva peta mesta,Tepavcevic Radosav i Milan Bogic,i jedno deveto mesto,Ratkovic Branko.Od 36 zemalja,zavrsili smo 14.ti,iako je organizator propustio da nam ubelezi sve medalje,tako da mozemo reci da smo svakako u gornjem

Orlići ambiciozno na EP u Finskoj

judosavezsrbije 30.06.2016. Vesti

Na spisku putnika za Finsku se nalazi 15 džudoka, 10 u muškoj i pet u ženskoj konkurenciji, od kojih nacionalni treneri Munir Šabotić i Dragan Spasić očekuju da dostojno reprezentuju Srbiju i bore se za medalje u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Nikolićeva bronzana, Došen i na korak do medalje, Majdov sedmi

judosavezsrbije 29.06.2016. Vesti

Još jedan odličan vikend za džudiste Srbije.  Milica Nikolić ( do 48 kg)  osvojila je bronzano odličje na Gran priju u Budimpešti. Na istom takmičenju Bojan Došen ( do 81 kg) i Žarko Ćulum bili su na na korak do medalje dok je naš mladi trofejni reprezentativac Nemanja Majdov ( do 81 kg) ostvario plasman na sedmo mesto.

Milica Nikolić bronzana na GP u Budimpešti

judosavezsrbije 25.06.2016. Vesti

Još jedan vrhunski rezultat Milice Nikolić  na međunarodnoj sportskoj sceni. Nikolićeva,  najbolja srpska džudistkinja i evropska šampionka ( U23 ) osvojila je bronzano odličje na još jednom takmičenju u okviru IJF svetskog tura-Gran priju u Budimpešti.

EJU turnir u Paksu za juniore

judosavezsrbije 25.06.2016. Najave

Svi zainteresovani za odlazak na EJU turnir u Paksu (Madjarska) za juniore-ke duzni su da se jave kancelariji Dz.S.S. najkasnije do 1. jula. Turnir se odrzava 09.-10. jula .. Džudo savez Srbije.