Judo kamp OLIMP

judosavezsrbije 29.07.2016. Najave

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

PROGRAM OLIMPIJSKE IGRE RIO 2016

judosavezsrbije 29.07.2016. Vesti

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Tintor srebrna, Tekić i Gajić od bronze

judosavezsrbije 26.07.2016. Vesti

Srpski džudisti akademci osvajanjem tri odličja, srebra i dve bronze, ostvarili su odličan uspeh na Evropskim univerzitetskim igrama, na džudo prvenstvu u Rijeci. Reprezentativka Srbije Sara Tintor ( Univerzitet Novi Sad) sa najvećih studentskih igara Starog kontinenta vraća se sa zvanjem vicešampionke ( do 70 kg). David Tekić ( do 90 kg) predstavljao je u Rijeci Univerzitet iz Niša i  okitio se bronzanim odličjem. Identični rezultat ostvario je i Vladimir Gajić u superteškoj  kat...

Ćulum bronzani u Pragu

judosavezsrbije 25.07.2016. Vesti

Žarko Ćulum ( preko 100 kg) još jednom je obradovao sve ljubitelje džudoa u Srbiji odličnim rezultatom ostvarenim na međunarodnoj sportskoj sceni. Na juniorskom džudo kupu u Pragu srpski kolos osvojio je bronzano odličje. Žarko Ćulum (u prvom kolu je bio slobodan) je u premijernom meču u Pragu, snage odmerio sa Itahom Noarom iz Izraela koji je u meč sa srpskim reprezentativcem ušao posle pobede nad Poljakom Premislavom Szutom. Kako smo i navikli Ćulum nije dao protivniku mesta za m...

International Judo Tournament Prilep Open 2016

judosavezsrbije 21.07.2016. Vesti

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

33. Меморијални турнир „Милић Рашовић Миго“

judosavezsrbije 20.07.2016. Najave

Obavestavamo Vas da će se 33. Memorijalni turnir „Milić Gasović Migo“ održati 10. i 11. 09. 2016. godine u Beogradu u sali SC „Sumice“ u tehničkoj organizaciji Džudo kluba „Voždovac“ i „Student“ iz Beograda.. Džudo savez Srbije.

Nikolićeva i Rogićeva bronzane u Tjumenu

judosavezsrbije 17.07.2016. Vesti

Srpske reprezentativke Milica Nikolić i Jovana Rogić još jednom su nas obradovale vrhunskim rezultatima na međunarodnoj sportskoj sceni.. Džudo savez Srbije.

Međunarodni trening kamp u Somboru

judosavezsrbije 15.07.2016. Vesti

Međunarodni trening kamp u Somboru i ove godine okupio je najbolje džudiste-juniore. Kroz  još jednu uspešnu akciju Džudo saveza Srbije, mladim  sportistima iz naše zemlje ali i regiona, iz Hrvatske i Crne Gore,  na sad već tradicionalnom okupljanju pridružila se i juniorska reprezentacija Nemačke.

Milan Bunčić bronzani u Pakšu

judosavezsrbije 13.07.2016. Vesti

Milan Bunčić oduševio nas je sa još jednom vrednom medaljom osvojenom na međunarodnoj sportskoj sceni. Reprezentativac Srbije u konkurenciji do 73 kilograma, na Evropskom juniorskom kupu u Pakšu osvojio je bronzano odličje.. Džudo savez Srbije.

Sudijski seminar za overu licence 2016/2017

judosavezsrbije 10.07.2016. Najave

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Srpske dame - vicešampionke Evrope

judosavezsrbije 04.07.2016. Vesti

Bio je ovo vikenda za pamćenje za srpski džudo i srpski sport.  Posle istorijskog rezultata koje su naše reprezentativke postigle u individualnom delu Evropskog kadetskog prvenstva u gradu Vanta u Finskoj, osvajanjem dva zlata i dve bronze čime su i zauzele treće mesto u generalnom plasmanu, srpske devojke su nas poslednjeg takmičarskog dana još jednom obradovale.

Sestre Obradović blistale : Anja šampionski, Jovana bronzana

judosavezsrbije 03.07.2016. Vesti

Srpske džudistkinje zadivile su na smotri Starog kontinenta za kadete u Finskoj. Evropsko kadetsko prvenstvo u Finskoj sasvim sigurno će biti ispisano zlatnim slovima u sportskoj istoriji a sjajni rezultati ( dva zlata i dve bronze)  Srbiju su svrstale na treće mesto u ukupnom plasmanu po broju osvojenih medalja posle individualnog dela takmičenja.