Džudo savez Srbije na Sajmu sporta

judosavezsrbije 25.11.2015. Najave

Džudo savez Srbije ovog vikenda učestvovaće na najvećem sportskom događaju u zemlji, Sajmu sporta koji će biti održan u hali 1 Beogradskog sajma.. Džudo savez Srbije.

Borac Omladinac šampion Prve lige Srbije

judosavezsrbije 25.11.2015. Vesti

Ekipa Borca Omladinca trijumfovala je u finalu Prve lige Srbije i osvojila pehar za najbolji tim. Izabranici trenera Predraga Simića uspeli su da u finalu savladaju odličnu ekipu domaćeg Proletera sa 2:0 (8:2, 300,5 :10).. Džudo savez Srbije.

Proleter, Trudbenik, Partizan iz Kikinde i Borac Omladinac u pley off-u

judosavezsrbije 22.11.2015. Vesti

Odlični mečevi kao i prava sportska atmosfera obeležili su prvi dan Prve lige Srbije u džudou. Na strunjači Kristalne  dvorane u Zrenjaninu, privilegiju da se nađu u pley off-u izborile su ekipe domaćina Proletera, beogradskog Trudbenika Partizana iz Kikinde i Borca Omladinca.

Kukolj i Jurišić ovog vikenda na GP u kineskom Qingdao

judosavezsrbije 20.11.2015. Najave

  Aleksandar Kukolj ( do 90 kg)  i Stefan Jurišić ( do 90 kg) ovog vikenda učestvovaće na sedmom izdanju Gran pri takmičenja u kineskom gradu Quigdao. Kukolj i Jurišić na tatami Guxin sportske hale izlaze u nedelju  kada su na programu teže težinske kategorije. Kukolj i Jurišić ovog vikenda na GP u kineskom Qingdao

MEĐUNARODNI JUDO TURNIR „KUP HOMOLJA“

judosavezsrbije 20.11.2015. Najave

Judo klub  ”Kučevo ” Požarevac organizuje MEĐUNARODNI JUDO TURNIR „KUP HOMOLJA“ Mesto : Sportska hala osnovne škole u Kučevu, vreme: 13.12.2015. (Nedelja)     MEĐUNARODNI JUDO TURNIR „KUP HOMOLJA“. Džudo savez Srbije.

Fakultet za sport - Konkurs za operativne trenere i menadžere

judosavezsrbije 17.11.2015. Vesti

Poštovane kolege, Obaveštavamo vas da će Fakultet za sport do 30. novembra 2015. godine prikupljati prijave za konkurs sportske operativne trenere i menadžere.   [gview file="http://judo.rs/wp-content/uploads/2015/11/KONKURS-SO.pdf"] Fakultet za sport - Konkurs za operativne trenere i menadžere

MILICA NIKOLIĆ OSVOJILA EVROPSKI TRON U BRATISLAVI

judosavezsrbije 13.11.2015. Vesti

Ekspresno do zlata   POTPIS ZA SLIKU: CARICA MILICA: Milica Nikolić šampionka Evrope   Milica Nikolić  ( d 48 kg) reprezentativka Srbije i uzdanica Crvene zvezde ispisala je nove zlatne stranice sportske istorije. Trijumfom na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u  Bratislavi oduševila je sve ljubitelje džudoa u Srbiji.  Posle medalja sjajnih  Jovane Rogić i Aleksandra Kukolja na EP za mlađe seniore u Sarajevu, po prvi put u istoriji srpskog džudoa Milica Nikolić osvaja ...

Reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Bratislavi

judosavezsrbije 12.11.2015. Najave

Reprezentacija  Srbije ovog vikenda učestvovaće na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Bratislavi.. Džudo savez Srbije.

Rezultati Judo Kup Kikinda 2015

judosavezsrbije 09.11.2015. Vesti

  [gview file="http://judo.rs/wp-content/uploads/2015/11/JudoKupKikinda2015.pdf"] Rezultati Judo Kup Kikinda 2015. Džudo savez Srbije.

PARTIZAN IZ NOVOG SADA DESETI PUT EKIPNI ŠAMPION SRBIJE

judosavezsrbije 09.11.2015. Vesti

Dame su se muški borile na Ekipnom prvenstvu Srbije za žene održanom u SC Čair U Nišu. Titulu najbolje ekipe za 2015 godinu već deseti put u nizu osvojile su  džudistkinje Partizana iz Novog Sada. U finalu u kome su snage odmeravali gradski rivali Partizan i Slavija, crno bele dame uspele su da dođu do još jednog trofeja za bogatu klupsku riznicu.

DŽUDISTI RAKOVICE U NIŠU ODBRANILI TROFEJ SUPER LIGE SRBIJE

judosavezsrbije 09.11.2015. Vesti

Džudisti Rakovice u finalu Super lige Srbije odbranili su tron osvojen minule sezone u beogradskim Šumicama.  Ekipa iz istoimenog beogradskog naselja u neizvesnom finalu sa 3 :2 savladala je drugog finalistu i gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde.

CRVENA ZVEZDA, PARTIZAN, RAKOVICA I KINEZIS U PLAY OFF SUPER LIGE SRBIJE

judosavezsrbije 08.11.2015. Vesti

Beograd i Niš za titulu   Odlična atmosfera u Sportskom centru Čair, dostojna najjačeg klupskog takmičenja, Superlige Srbije u džudou. Vrhunski mečevi i borba za svaki bod  obeležili su prvi takmičarski dan elitnog domaćeg ekipnog nadmetanja. Crvena zvezda, Partizan, Rakovica i Kinezis obezbedili su ulazak među četiri najbolje ekipe. -Ispunili smo plan za prvi deo takmičenja. Protivnici su bili za svako poštovanje i  u svaki meč smo ušli sa maksimalnim oprezom. Sada čekam...