Orlovi na Mediteranskim igrama

judosavezsrbije 27.06.2018. Vesti

Mediteranske igre u Taragoni i ovom izdanu,  okupiće najbolje takmičare u džudou. Reprezentativci Srbije juče su otputovali put Španije sa ostalim sportistima, članovima olimpijske ekspedicije.. Džudo savez Srbije.

PRVENSTVO SRBIJE ZA PRIPADNIKE VOJSKE I POLICIJE U DŽUDOU

judosavezsrbije 27.06.2018. Vesti

Vuković, Jovanović, Stojanović i Denić blistali                         Džudo savez Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane Republike Srbije ispisali su uz podršku Svetske džudo federacije novu stranicu istorije održavanjem prvog Prvenstva Srbije za pripadnike vojske i policije. Borbenost i fer – plej obeležili su mečeve  u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Svečanom otvaranju p...

Todorov: Uspeh i rezultatski i organizaciono

judosavezsrbije 11.06.2018. Vesti

Prvi čovek srpskog džudoa Ivan Todorov bio je vidno zadovoljan još jednim, 11.. Džudo savez Srbije.

Majstorije Borenovića i Ćuluma za zlatni kraj Evropskog kupa u Beogradu

judosavezsrbije 11.06.2018. Vesti

Završen 11. European judo cup u beogradskim Šumicama.. Džudo savez Srbije.

Devet odličja za Srbiju prvog dana Evropskog džudo kupa u Šumicama

judosavezsrbije 11.06.2018. Vesti

U beogradskom sportskom centru Šumice u subotu je počeo 11. po redu, i tradicionalni Europen judo cup za seniore „Srbija open“ i to u znaku domaćih boraca koji su osvojili čak devet odličja. Prestižno takmičenje, ove godine okupilo je skoro 300 takmčara iz 35 zemalja sa tri kontineta, Evrope, Afrike i Severne Amerike. Može se slobodno reći da je Beograd ovog vikenda svetska prestonica ovog olimpijskog sporta.

Rekordno u Beogradu

judosavezsrbije 10.06.2018. Vesti

Evropski seniorski kup u Beogradu "Srbija open" oborio je rekord.U srpskoj prestonici tokom dva takmičarska dana odmeravaće snage džudisti iz 34 države sa tri kontineta.. Džudo savez Srbije.

Sve je spremno za Evropski seniorski džudo kup “Srbija open”

judosavezsrbije 08.06.2018. Najave

U oganizaciji Džudo saveza Srbije  i ove sezone  već jedanaesti put u nizu, ugostićemo najbolje takmičare ovog olimpijskog sporta u Beogradu na Evropskom seniorskom džudo kupu „Srbija open“, 9 i 10.  juna u SC Šumice.. Džudo savez Srbije.

Lana Mišković i Lazar Stanković najuspešniji na Prvenstvu Srbije za pionire (U 15)

judosavezsrbije 05.06.2018. Vesti

Podmladak Džudo saveza Srbije još jednom je oduševio i prikazao odlične borbe na Prvenstvu države za starije pionire ( U 15),  održanom u Sportskom centru Šumice u Beogradu.. Džudo savez Srbije.

Kostić bronzani u Lajbnicu

judosavezsrbije 05.06.2018. Vesti

  Vladimir Kostić  reprezentativac Srbije u superteškoj kategoriji obradovao je sve ljubitelje džudoa osvajanjem bronzane medalje na Evropskom kupu za juniore u Lajbnicu. U konkurenciji odličnih džudoka sa svih meridijana, srpski kolos uspeo je da se okiti vrednim odličjem u kategoriji preko 100 kilograma. Vladimir Kostić u prvom meču savladao je Holanđanina Erika Zomera prvo wazarijem a zatim i iponom. U drugom kolu Nemac Erik Abramov nalazi rešenje za srpskog borca. Abramov ide...

18. MEĐUNARODNI DŽUDO TURNIR "VUK OPEN NIŠ 2018"

judosavezsrbije 30.05.2018. Najave

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Prvenstvo Srbije za starije pionire 2018

judosavezsrbije 28.05.2018. Najave

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.