Stanišić odbranio evropski tron, Jočić srebrni, Nasković sa bronzom

judosavezsrbije 09.06.2023. Vesti

Čestitke Slavku Stanišiću, Miroslavu Jočiću i Nenadu Naskoviću na vrhunskom dostignuću u konkurenciji vetetarana, na Evropskom prvenstvu za veterane u Sloveniji!

Predstavnici Džudo saveza Srbije na BI DžUDO IN radionici u Ljubljani

judosavezsrbije 06.06.2023. Vesti

U Ljubljani je održana druga po redu radionica u sklopu Erasmus+ projekta BI-DžUDO-IN. Domaćin radionice bio je Džudo klub Sankaku iz glavnog grada Slovenije. Tema druge radionice projekta BI-DžUDO-IN odnosila se na trenažni rad u mešovitim ...

Nikolina Nišavić šampionski na Evropskom kupu u Pragu

judosavezsrbije 04.06.2023. Vesti

Nikolina Nišavić nastavila je sa vrhunskim dostignućima na međunarodnoj sportskoj sceni. Na Evropskom juniorskom kupu u Pragu Nikolina Nišavić je trijumfovala i osvojila šampionsko zvanje u konkurenciji do 52 kilograma. Čestitke !

Aleksa Bubalo treći na Evropskom juniorsko kupu u Češkoj

judosavezsrbije 04.06.2023. Vesti

Čestitke Aleksi Bubalu na još jednom vrhunskom rezultatu na međunarodnoj sportskoj sceni. Na Evropskom juniorskom kupu u Pragu Aleksa Bubalo osvojio je bronzanu medalju !

Rastko Anđelović bronzani na Evropskom juniorskom kupu u Pragu

judosavezsrbije 04.06.2023. Vesti

Čestitke Rastku Anđeloviću na još jednom vrhunskom rezultatu na međunarodnoj sportskoj sceni. Na Evropskom juniorskom kupu u Pragu Rastko Anđelović je osvojio bronzano odličje !

Andrea Stojadinov bronzana na Gran Priju u Tadžikistanu

judosavezsrbije 02.06.2023. Vesti

Andrea Stojadinov još jednom nas je obradovala vrhunskim rezultatom na međunarodnoj sportskoj sceni. Na Gran Priju u Tadžikistanu Stojadinov je u konkurenciji do 48 kilograma osvojila bronzano odliče! Čestitke 

Sokobanja Open 2023

judosavezsrbije 02.06.2023. Najave

Jovanović na korak do medalje u Austriji

judosavezsrbije 31.05.2023. Vesti

Filip Jovanović ostvario je plasman na peto mesto na Gran Priju u Austriji. U konkurenciji do 73 kilograma Jovanović je ostvario odličan rezultat i takmičenje završio na petom mestu, čestitke !

Marica Perišić na korak do medalje na Gran Priju u Austriji

judosavezsrbije 25.05.2023. Vesti

Marica Perišić naša trofejna reprezentativka na Gran Priju u Linzu bila je na korak do medalje. U konkurenciji do 57 kilograma Perišićeva je ostvarila plasma na peto mesto, čestitke ! 

Ivanu Todorovu Majska nagrada za životno delo Sportskog saveza Srbije

judosavezsrbije 25.05.2023. Vesti

Ivan Todorov predsednik Džudo saveza Srbije, dobitnik je Majske nagrade za životno delo koju Sportski savez Srbije tradicionalno dodeljuje svake godine najzaslužnijim sportistima, sportskim savezima, organizacijama, sportskim stručnjacima i novin...