Nemanja Majdov vicešampion Mediterana

judosavezsrbije 30.06.2018. Vesti

U konkurenciji takmičara sa tri kontinenta,  Nemanja Majdov, aktuelni svetski prvaki i srebrni sa EP u Tel Avivu, sa Mediteranskih igara u Taragoni vraća se sa još jednim vrednim odličjem. Iz Španije, Majdov se vraća sa srebrnom medaljom.. Džudo savez Srbije.

Пројекат "Џудо у школе"

judosavezsrbije 30.06.2018. Vesti

Projekat "Džudo u skole" Svetske džudo federacije počinje sa realizacijom od 03.09.2018. godine, sa početkom nove skolsek godine.. Džudo savez Srbije.

Milica Nikolić vicešampionka MI u Taragoni

judosavezsrbije 28.06.2018. Vesti

Milica Nikolić ( do 48 kg)  još jednom je potvrdila mesto u samom vrhu svetske takmičarske scene. Sa Mediteranskih igara u Taragoni, Nikolićeva se vraća sa zvanjem  vicešampionke.. Džudo savez Srbije.

Orlići na EP u Sarajevu

judosavezsrbije 28.06.2018. Vesti

Za reprezentativce Srbije nema odmora. Dok Orlovi odmeravaju snage na Mediteranskim igrama u Taragoni, Orlići će se tokom sledeća tri dana nadmetati na Evropskom prvenstvu za kadete u Sarajevu.. Džudo savez Srbije.

Orlovi na Mediteranskim igrama

judosavezsrbije 27.06.2018. Vesti

Mediteranske igre u Taragoni i ovom izdanu,  okupiće najbolje takmičare u džudou. Reprezentativci Srbije juče su otputovali put Španije sa ostalim sportistima, članovima olimpijske ekspedicije.. Džudo savez Srbije.

PRVENSTVO SRBIJE ZA PRIPADNIKE VOJSKE I POLICIJE U DŽUDOU

judosavezsrbije 27.06.2018. Vesti

Vuković, Jovanović, Stojanović i Denić blistali                         Džudo savez Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane Republike Srbije ispisali su uz podršku Svetske džudo federacije novu stranicu istorije održavanjem prvog Prvenstva Srbije za pripadnike vojske i policije. Borbenost i fer – plej obeležili su mečeve  u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Svečanom otvaranju p...

Loša sreća Orlova

judosavezsrbije 24.06.2018. Vesti

Srpski džudisti koji nas uvek obraduju vrhunskim rezultatima, na žalost ovog puta bez medalja su završili učešće na takmičenju u pojedinačnoj konkurenciji na Evropskim igrama u Minsku. Milica Nikolić bila je na korak do medalje i ostvarila j...

Todorov: Uspeh i rezultatski i organizaciono

judosavezsrbije 11.06.2018. Vesti

Prvi čovek srpskog džudoa Ivan Todorov bio je vidno zadovoljan još jednim, 11.. Džudo savez Srbije.

Majstorije Borenovića i Ćuluma za zlatni kraj Evropskog kupa u Beogradu

judosavezsrbije 11.06.2018. Vesti

Završen 11. European judo cup u beogradskim Šumicama.. Džudo savez Srbije.

Devet odličja za Srbiju prvog dana Evropskog džudo kupa u Šumicama

judosavezsrbije 11.06.2018. Vesti

U beogradskom sportskom centru Šumice u subotu je počeo 11. po redu, i tradicionalni Europen judo cup za seniore „Srbija open“ i to u znaku domaćih boraca koji su osvojili čak devet odličja. Prestižno takmičenje, ove godine okupilo je skoro 300 takmčara iz 35 zemalja sa tri kontineta, Evrope, Afrike i Severne Amerike. Može se slobodno reći da je Beograd ovog vikenda svetska prestonica ovog olimpijskog sporta.

Rekordno u Beogradu

judosavezsrbije 10.06.2018. Vesti

Evropski seniorski kup u Beogradu "Srbija open" oborio je rekord.U srpskoj prestonici tokom dva takmičarska dana odmeravaće snage džudisti iz 34 države sa tri kontineta.. Džudo savez Srbije.