2015. godina je veoma zahtevna za mušku i žensku kadetsku reprezentaciju. Evropski kupovi, Prvenstvo Balkana, Prvenstvo Evrope, EYOF i Prvenstvo Sveta u jednoj godini iziskuju naporan i kvalitetan pripremni period. Mali broj takmičara (reprezentativaca) će biti spreman da u napornoj takmičarskoj godini održi dobru formu na svim navedenim kupovima i prvenstvima. Nacionalni treneri i SSJSS će od samog početka ovog akcionog plana pratiti rad i rezultate svih reprezentativaca i na kraju selektirati one najkvalitetnije za nastup na Prvenstvu Evrope, EYOF-u i Prvenstvu Sveta. Akcionim planom je, pored pojedinačnog nastupa, predviđen i ekipni nastup muške i ženske kadetske reprezentacije na Prvenstvu Evrope u Sofiji i Prvenstvu Sveta u Sarajevu. Ekipni nastup će omogućiti učešće  većeg broja naših reprezentativaca na ovako velikim i značajnim prvenstvima. Smatramo da će ekipni nastup naše muške i ženske kadetske reprezentacije na navedenim prvenstvima motivirajuće delovati na njihov dalji rad i napredovanje.

U prilogu ovom  akcionom planu dostavljamo individualni obrazac  reprezentativaca koji će omogućiti praćenje njihovih nastupa i rezultata na domaćim i međunarodnim takmičenjima u 2015.

Molimo klubove da na vreme izvrše prijavu svojih takmičara za nastup na EK  u Zagrebu preko kancelarije JSS!. Prijavom takmičara na vreme obezbediće se organizovan nastup naših takmičara na navedeni kupu i  adekvatan prevoz.

Nacionalni treneri ženske i muške kadetske reprezentacije

Dragan Spasić
Munir Šabotić