Nemanja Milić nastavio je sa odličnim rezultatima na međunarodnoj sportskoj sceni. Posle medalja osvojenih na Evropskim kupovima za juniore, Milić se okitio i odličjem na Prvenstvu Evrope za studente u Zagrebu. Na takmičenju najboljih džudista –studenata, u konkurenciji 1300 takmičara iz 36 zemalja i 404 Univerziteta, Nemanja Milić, reprezentativac Džudo saveza Srbije, predstavljao je Univerzitet u Nišu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja.  

-Ovo je moje prvo učešće na Prvenstvu Evrope za studente, takođe i prva medalja. Ovog puta moram da se zadovoljim bronzom, iako moj tim i ja znamo da je to moglo mnogo bolje. Sledeće veliko takmičenje koje me čeka je Prvenstvo Evrope, na kome su takođe očekivanja velika rekao je Nemanja Milić.

Zadovoljstvo ostvarenim uspehom na Prvenstvu Evrope nije krio ni Nikola Milošević strateg Nemanje Milića.

-Nemanja je danas pobedjivao sjajne takmičare, iako po mom ličnom mišljenju radio ispod svojih mogućnosti. Pa samim tim i medalja nije malo sjajnija. Dobro je da ima kontinuitet u finalnim blokovima i da se njegova forma kreće uzlaznom putanjom. Do Evropskog prvenstva oma jos 40-ak dana. Očekuje nas još jedno kontrolno takmičenje, što je dovoljno vremena da se tempira forma za najvažniji ispit u ovom periodu- istakao je Nikola Milošević.