U Karatašu ove nedelje uz juniorke vredno treniraju i juniori. Pripreme za Evropsko prvenstvo teku po planu. Odlična atmosfera i izuzetna motivisanost i ovoga puta ne manjka ekipi koju trenira strateg Nikola Milošević. Nemanja Milić
Pavle Krsmanović, Slobodan Djordjević, Stefan Radovanović, Djordje Stanojević, Miljan Radulj, Nikola Kurjega, Mihailo irić,  Dimitrije Nikolić i Darko Brašnjović u Karatašu bruse formu za EP čiji će domaćin biti grad Vanta u Finskoj od 12. do 15. septembra. 

-Zadovoljan sam radom i zalaganjem naših reprezentativaca. Ima sitnih povreda ali to je normalno u ovoj fazi. Hteo bih da se zahvalim svim reprezentativcima koji su se odazvali kako bi smo na najbolji način realizovali i ovu akciju. Ovde u Karatašu je bio i Aleksandar Kukolj naš trofejni reprezentativac koji je ovde odradio završne pripreme za Svetsko prvenstvo u Tokiju. Bila je to posebna privilegija za naše juniore da mogu da na delu vie kako se pripremaju i kakve navike u radu imaju vrhunski sportisti kao što je Aca Kukolj. Možda to ne bi bilo loše da postane praksa da neko od seniora prisustvuje i pripremama juniora što je za njih neprocenjivo iskustvo i ujedno najbolji uzor  istakao je Nikola Milošević.