Nemanja Majdov još jednom nas je obradovao odličnim rezutatom. Posle kratkog odmora srpski šampion je opet potvrdio svoje mesto u vrhu međunarodne džudo scene.

Na Gran slemu u Braziliji okitio se još jednom vrednom medaljom, ovoga puta bronzanom osvojenom u duelu sa Nojmanom Markusom.

Puto do još jednog pobedničkog postolja u nizu naš Nemanja Majdov otpočeo je pobedom nad Ukrajincem Kueđu Nhabalijem. Raspoloženi Nemanja poentirao je wazari a zatim i iponom završio meč. U drugom duelu u Brazliji, još jedan duel sa dobro poznatim protivnikom, Mikailom Ozerlerom. (Turska). U golden skoru, ovoga puta predstavnik Turske imao je više sportske sreće i meč završava iponom. Ipak u nastavku učešća na Gran slemu Nemanja još jednom potrvdio neosporni kvalitet. Meč u repasažu sa Robertom Florentinom (Dominikanska Republika) srpski as rešio je na vazari. U meču sa Šveđaninom Nojmanom nije bilo dileme , čime je osvojeno još jedno vredno odličje.

Nastavak vrhunskih rezultata na međunarodnoj sportskoj sceni za Nemanju Majdova je nastavak puta ka Olimpijskim igrama u Tokiju. Ljubiša Majdov trener Nemanje Majdova i najbolji strateg po izboru EJU po osvajanju medalje u Braziliji je rekao

-Utisci posle osvajanja još jedne medalju su svakako dobri. Najvažniji je kontinuitet. Idemo dalje do Tokija- rekao je Ljubiša Majdov.