Odlični mečevi i vrhunski džudo viđen je na takmičenju Prve lige Srbije. Ljubitelji našeg  olimpijskog borilačkog sporta u SC Šumice uživali su u mečevima u kojima se borci nisu štedeli, već kako to i dolikuje pružali su maksimum u ovim ekipnim duelima.

Titula najboljeg pripala je Džudo klubu Žandarmerija koji je ovim zlatom izborio ulaz u elitno družtvo Superligu Srbije. Tim u sastavu Miloš Samardžić, Filip Jovanović, Matija Popović, Goran Đurić, Boško Borenović, Mladen Đinović, Aleksandar Petrović  kako u eliminacijama tako i u borbi za zlato, šampionski predvodio Vladimir Vučković, nekada vrhunski takmičar sada jednako uspešan kao strateg kluba iz Mije Kovačevića. Žandarmerija je i u ovom meču bila neprikosnovena I slavila sa gradskim rivalima, ekipom Obrenovca 5:0.  

-Utisci su sjajni, s obzirom na to da smo sve mečeve dobili sa maksimalnim rezultatom. Radili smo na ovoj ekipi, dobro je uklopili. Sledeće godine učestvovaćemo u Superligi. Kao i uvek ići ćemo na maksimalne rezultate jer je stav Džudo kluba Žandermerija. Mi smo jedan od starijih klubova u Džudo savezu Srbije i cilj nam je da uz pomoć Ministarstva unutrašnjih poslova dođemo i do trofeja najboljeg u Superligi -istakao je Vladimir Vučković.

Džudisti Žandarmerije  Prvu ligu Srbije završili si na najvišem stepeniku pobedničkog postolja. Zvanje vicešampiona pripalo je Obrenovcu dok su se džudisti Partizana iz Novog Sada i Vojvodine okitili bronzama.