Miljan Radulj odlično je otvorio takmičarsku 2020 godinu. Na Evropskom džudo kupu za kadete u Italiji, mladi reprezentativac Džudo saveza Srbije, osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 81 kilograma.  

Odlično je Radulj počeo učešće na EDŽU kupu i to pobedom protiv domaćeg takmičara Đovanija Espozita, iponom. Holanđanina Florisa Den Hartoga pobedio je na wazari u drugom kolu. Još jednog predstavnika domaćina, Đovanija Praiotoa, Radulj je savladao 10:0. Rusa Omara Gaeva srpski Orlić savladao je u polufinalu iponom. U velikom finalu, sportska sreća bila je na strabi Italijana Brajt Modalonija koji je bio bolji od našeg Miljana Radulja. Srpski mladi reprezentativac je Evropski džudo kup za kadete završio sa zvanjem vicešampiona.

-Za početak sezone sjajan nastup, težak turnir, teški mečevi- rekao je David Radulović, trener Miljana Radulja. -Važno je da je bio borben, agresivan, dosta tačan i u taktičkim rešenjima efikasan i  brz. Vidi se da mu nedostaju mečevi i još bolja forma i bolji tajming. 

O borbi za zlatnu medalju David Radulović kaže: 

- To je borac čiji nam stil ne leži i u budućnosti ćemo raditi na takvim stvarima. Treba da popravimo pre svega gard, im stvarima da popravimo pre svega bolji gardi samim tim i vecć šnsa za veliki napad. Važno je samo da je zdrav a sve ostalo će doći na svoje. Lično sam zadovoljan medaljom i nastupom- zaključio je David Radulović.