Trofejni džudo klub Kinezis iz Niša nastavlja sa lepom tradicijom. Bez ikakvih izuzetaka i ovog leta svi zainteresovani mališani mogu da se oprobaju u najlepšem borilačkom sportu -džudou.  

Za sve zainteresovane, besplatna letnja škola dva puta nedeljno na najlepšem mestu u gradu na Nišavi, Parku Čair.

-Naše mlade snage, naši mladi treneri ali i trofejni džudisti, uz moju podršku i ove sezone radiće sa našim podmlatkom ali i budućim mladim džudistima. Termini Letnje džudo škole su utorak i petak od 17 časova na otvorenim terenima Parka Čair, odnosno odmah iza Dečjeg kulturnog centra. Uz ove termine tu su i ponedeljak, sreda i petak, pre podne kada trenira pionirska grupa. Pozivam sve da nam se pridruže  - rekao je Nemanja Stanković, trener DŽK Kinezis.

U skladu sa svim preporukama Ministarstva omladine i sporta kao i Ministarstva zdravlja Republike Srbije mladi džudisti treniraju na otvorenom.

-Park Čair je idealno mesto. Upravo zato vodeći računa o svim preporukama nastavljamo da radimo i treniramo ali kao i uvek pre svega želimo da budemo odgovorni prema zajednici. Upravo zato vodimo računa o svemu - istakao je Nemanja Stanković. -Iskoristio bih priliku da pozovem sve Nišlije da se prošetaju Čairom i da dovedu svoje najmlađe članove da predstojeće mesece provedu u besplatnoj letnjoj školu Džudo kluba Kinezis.