Anja Obradović trofejna mlada šampionka i reprezentativka Džudo saveza Srbije učestvovala je na modnoj reviji Olimpijskog komiteta Srbije na kojoj je predstavljena nova kolekcija Tima Srbije za Igre u Tokiju. Na specijalnoj modnoj pisti u bašti Olimijskog komiteta Srbije uz našu Anju prošetali su i Jovana Arsić, Martin Mačković, Miloš Vasić (veslanje), Milena Rašić, Bjanka Buša (odbojka), Sanja Vukašinović, Milutin Stefanović (streljaštvo), Čaba Silađi (plivanje), i Nikola Jakšić (vaterpolo).

Srpski olimpijci će na XXXII letnjim Olimpijskim igrama u Japanu nositi opremu poljskog brenda 4F, kao i na prethodnim Igrama u Riju 2016. godine.

Olimpijsku kolekciju Tima Srbije kreirao je 4F dizajnerski tim koji čini 20 ljudi. Čitava kolekcija bazirana je na nacionalnim motivima i bojama Srbije, u skladu sa najnovijim modnim trendovima i tehnologijama. Imajući u vidu da se Igre održavaju u Japanu, u izradi kolekcije korišćeni su i motivi zemlje Izlazećeg Sunca. Kolekcija se sastoji od četiri linije: svečane uniforme za ceremoniju otvaranja, opreme za trening, opreme za slobodno vreme i svečane opreme za ceremoniju dodele medalja. Kolekcija je upotpunjena velikim brojem dodataka, uključujući patike, naočare za sunce, kape, torbe, rančeve i peškire.