debra

DEBRA, društvo obolelih od bulozne epidermolize brine o svim obolelima i njihovim porodicama iz Srbije. Imati buloznu epidermolizu znači imati kožu krhku i ranjivu poput leptirovog krila. I običan dodir može stvoriti novi plih, novo oštećenje. Svakodnevnica znači nove rane, nova previjanja, začuđene poglede, bol, hirurške zahvate, znači stalnu zavisnost, pomoć, negu i pratnju drugih. Zato obolele često nazivamo „Deca leptiri“.
Bebe se rađaju sa ovom bolešću, a većina su 80- 100%- tni invalidi već nakon nekoliko godina života. U Srbiji trenutno ima 50- tak obolelih od EB-a (uglavnom deca i mladi, jer im je zbog bolesti životni vek bitno smanjen).DEBRA ulaže velike napore kako bi pomogla oboleloj deci i njihovim porodicama. Najviše se zalaže za prikupljanje finansijskih sredstava za konstantnu nabavku i slanje zavojnog materijala obolelima, odgovara na sve ostale individualne potrebe članova, te pomaže kod ugovaranja pregleda i potrebnih zahvata.http://www.debra.org.rs/doc0.aspdete slika


BOOST TEAM NOVI SAD svoje poslovanje orijentiše na područje oglašavanja. Veoma dobre rezultate pokazali smo u organizaciji i realizaciji  projekata usmerenih deci i osobama s posebnim potrebama.

 

Budući da su sredstva potrebna za rad udruženja vrlo visoka i da je svaki prikupljen dinar i više nego dobrodošao, pozivamo Vas da se uključite u kampanju i postanete deo naše priče.
Možete se uključiti kupovinom majica sa porukom Udruženja Debra Srbija. Ono što nudimo Vama kao kompaniji koja želi da pomogne i uključi se u ovaj humani projekat jeste štampanje Vašeg loga/slogana na istu tu majicu. 


Svaku kupljenu majicu Vam dostavljamo, te je možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlene i sl. Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovisaćemo Vašu kompaniju i prikupiti finansijska sredstva za decu leptiriće.
Zašto nam je važno da što više majica pustimo u opticaj kroz celu Srbiju.Osnovna nit vodilja ove kampanje je uključiti što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način komunicirati sa drugima o potrebi pomaganja, kao i mogućnost da se uključe u projekat Udruženja Debra i Boost Team- a, te pomognu našim malim leptirićima. 

Cena jedne majice je 920 dinara + PDV,  a možete se uključiti kupovinom neograničenog broja majica. Kupovinom 5 ili više majica, Udruženje DEBRA uvrstiće Vas na spisak sponzora/donatora na svojoj internet stranici.                  
Porudžbinu možete ostvariti putem e-maila sandra.markovic@boost-team.com ili putem broja telefona 066/220- 231Obavezno posetite i Debrine Web stranice na kojima se nalaze fotografije majica.

                                                                                                               

              

U nadi da ćete kupovinom majica pomoći deci leptirima i bar malo im olakšati teško detinjstvo,

 

Srdačno Vas pozdravljam,

 

Sandra  Maljković

Boost- team doo Novi Sad

e-mail: sandra.markovic@boost-team.com

mob: 066/220- 231majice

 

 

 

 

 

deca odrasli