Šampionu  nagrada bicikl

 

Sportski centar Šumice i ove godine ugostiće najbolje džudiste  na tradicionalnom Memorijalu “Milić Rašović –Migo”. Džudo klubovi Voždovac i  Student već 32 godine organizuju ovo speifično takmičenje koje okuplja džudiste u svim uzrasnim kategorijama od poletaraca do veterana. Kao i svake sezone i ove godine se očekuje dolazak velikog broja klubova ne samo iz Srbije već i iz regiona.

-Memorijal “Milić Rašović- Migo” nastavlja tradiciju. Ispred Organizacionog odbora s zadovoljstvom želim da naglasim da je interesovanje svake sezone veće. Za mlade džudiste ali I sve ostale to je prilika da imaju veliki broj kvalitetnih mečeva rekao je Milun Delić, trofejni trener i rukovodilac stručnog tima DŽK Voždovac.

U subotu u 10 časova  na strunjaču izlaze  poletarci I mlađi pioniri dok će u nedelju snage odmeriti stariji pioniri, kadeti, seniori I veteran.

-Promoter Memorijala je Nikola Jakšić, vaterpolista osvajač zlatne medalje. Želimo da se zahvalimo svima koji su nam pomogli u realizaciji takmičenja,Džudo savezu Srbije i  Beograda,  Gradskom sekretarijatu za sport, Univerzitetskom sportskom savezu Beograda i Srbije. Biciklističkom savezu Beograda dugujemo zahvalnost na  specijalnim  poklonima ua naše šampione. U subotu i nedelju imena šampiona biće ubačena u šešir a najsrećniji će  iz Šumica otići biciklom –zaključio je Milun Delić.