Milica Nikolić je na Gran Slemu u Tel Avivu ostvarila plasman na peto mesto u konkurenciji do 48 kilograma, dok je Andrea Stojadinov u istoj katergoriji takmičenje završila na sedmom mestu. 

Nikolićeva je učešće na Gran Slemu u Tel Avivu počela odlično, posle prvog kola u kome je bila slobodna, ostvarila dve pobede, protiv Francuskinje Blandine Pont i Julie Figueroa iz Španije. U polufinalu snage je odmerila sa odličnom džudistkinjom, Italijankom Frančeskom Milani. U ovom duelu Milani je bila bolja od Nikolićeve kojoj je ostala mogućnost da se za prvo odličje u 2022. bori u repasažu.

U duelu za bronzano odličje, odlična reprezentativka Mongolije Baasankhuu BAVUUDORJ bila je uspešnija od srpske šampionke. Učešće na Gran Slemu u Tel Avivu, Nikolićeva je završila plasmanom na peto mesto.

Na istom takmičenju Andrea Stojadinov ostvarila je plasman na sedmo mesto.

U konkurenciji do 48 kilograma, Stojadinov je bila slobodna u prvom kolu, da bi u drugom bila uspešnija od Belgijanke Luis Petit. U četvrtfinalu Italijanka Frančeska Milani bila je pogubna po još jednu srpsku predstavnicu, uz Nikolićevu, Milani je bila uspešnija i protiv Stojadinov. U nastavku takmičenja, u prvom duelu repasaža, Julia Figeroa iz Španije ostvarila je pobedu protiv Andree Stojadinov, mlade i perspektivne srpske šampionke, čime je članica Orlova na Gran Slemu u Tel Avivu ostavarila plasman na sedmo mesto.