Vrhunski džudo ovog vikenda na borilištima Šumica. Superliga Srbije okupila je najbolje domaće klubove koji se nadmeću za titulu najboljeg tima. Favorit, vlasnici titule šampiona, Džudo klub Crvezda zvezda u potpunosti je opravdao poverenje i plasirao se u finale najjačeg domaćeg klupskog takmičenja. Zvezda je na putu do finala savladala Cement (Beočina) 4:1, Novosadski 4: 1, Partizan (Kikinda) 5:0 a u duelu za finale odličan tim Kinezisa sa 5:0.

-Sve što je dogovoreno momci su uradili o čemu najbolje govore rezultati. Sada je navažnije da na isti način nastavilo i u današnjem finalu. Očekuje nas odlična ekipa ODŽK Beograda koji imaju isti cilj kao I mi. Naravno naš zadatak je dobro poznat, želimo da pehar i ove sezone bude tamo gde mu je mesto u Ljutice Bogdana -istakao je Vladimir Jovičić, šef stručnog štaba DŽK Crvena zvezda.

Omladinski džudo klub je ove sezone ispunio očekivanja I ušao u samu završnicu najjačeg domaćeg klupskog takmičenja. Romantičari su pobedili Partizan (Kikinda) 3: 2, Žandarmeriju 4: 1, Novosadski 5:0 a za ulazau u finale Proleter (Zrenjanin) 3 -2.

-U potpunosti smo pokazali i opravdali činjenicu da smo kao i Zvezda bili nosioci. Odlični mečevi sa odličnim protivnicima, presudio je kvalitet I naša velika želja da se I ove sezone nađemo u borbi za zlatna odličja. Naravno da je naš cilj osvajanje titule- istakao je Nemanja Tomić, trener ODŽK Beograd.

Rezultati seniori: ODŽK Beograd -Partizan Kikinda 3:2, Crvena zvezda Cement (Beočin) 4:1, Borac (Novi Sad)- Proleter (Zrenjanin) 2:3, Kinezis -Omladinac 5:0, ODŽK -Žandarmerija 4:1, Crvena zvezda -Novosadski 4:1, Borac -Slavija (Novi Sad) 3:2, Kinezis -Rakovica 3:2, Partizan (Kikinda)-Žandarmerija 4:1, Cement- Novosadski 1: 4, Proleter -Slavija 4:1, Omladinac -Rakovica 0:5, četvrtfinala ODŽK Beograd -Novosadski 5:0, Proleter -Rakovica 4:1, Crvena zvezda -Partizan (Kikinda) 4:1, Kinezis -Borac 5:0, repasaž Novosadski -Rakovica 4:1, Partizan (Kikinda) -Borac 3:2, polufinale ODŽK Beograd -Proleter 3:2 I Crvena zvezda -Kinezis 5:0.