Uvaženi gost i visoka zvanica predsednik EDŽU dr Laslo Tot tokom radne posete Beogradu tokom koje je imao značajne sastanke sa ministrom sporta u Vladi Republike Srbije, Zoranom Gajićem kao i čelnim ljudima Olimpijskog komiteta Srbije Žarkom Zečevićem potpredsednikom OKS i Đorđem Višackim, generalnim sekretarom i Ivanom Todorovim, prvim čovekom DŽSS, posetio je još jednu vrlo važnu adresu na džudo mapi sveta, novu halu u Ljutice Bogdana, novi dom džudista Crvene zvezde. Predsednik Evropske džudo unije Dr Laslo Tot nije krio oduševljenje onim što je imao prilike da vidi, novo moderno zdanje, dojo o kakvom sportisti sanjaju i činenica da Zvezdine džudoke u svim uzrastima imaju 24 časa dnevno na raspolaganju dve moderne sportske hale kao i sve prateće sadržaje.

U izuzetno prijateljskom razgovoru sa džudistima Crvene zvezde i Ivanom Todorovim predsednikom DŽSS, dr Lasla Tota, predsednika EDŽU informisali su o toku priprema za predstojeća takmičenja.

Džudisti Crvene zvezde će biti domaćini takmičenja Liga šampiona koje će u beogradskoj Štark areni okupiti najbolje klubove Evrope među kojima je naš, srpski klub Crvena zvezda lider na tabeli.