Zlatni podmladak

 

Omladinski džud klub Beograd-„Mile Dragić“u Nišu će sa dve ekipe učestvovati na najjačem domaćem klupskom takmičenju, Super ligi Srbije za muškarce i Ekipnom prvenstvu države za žene

Slaviiša Nerandžić, prvi strateg Romantičara ne krije zadovoljstvo činjenicom da su i muška i ženska ekipa ponikle u klubu na Staroj Karaburmi. Mlade Romantičare Srefana Živojinovića, Aleksandra Nerandžića, Teodora Simića, Stefana Mihića, Lazara Markovića i druge  u Super ligi Srbije predvodiće iskusni as Marko Vukićević.

-Muška ekipa je mlada i ovo je za njih bukvalno vatreno krštenje. Sem kapitena Marka Vukićevića, niko nema više od 17 godina. Za nas učešće u  takmičenju Superlige u Nišu biće bukvalno zlata vredno. Naši borci će steći više nego neophodno iskustvo za sezone koje su pred nama-istakao je Slaviša Nerandžić.

Žensku plavo belu ekipu čine trenutno najbolje mlade džudistkinje ne samo srpske već i svetske džudo scene. Sestre Anja i Jovana Obradović, kao i Jovanović Tamara boriće se za titulu ekinog prvaka Srbije.

-O kvalitetu sestara Obradović najbolje govore njihovi rezultati ali ipak treba imati na umu da je ovo ekipno takmičenje i da je situacija sasvim drugačija. Naša ekipa  nije kompletna ali imamo dovoljno želje i srca da probamo da ovoga puta trofej donesemo na Staru Karaburmu- istakao je Slaviša Nerandžić.