Rezultati Judo Kup Kikinda 2015

judosavezsrbije 09.11.2015. Vesti

  [gview file="http://judo.rs/wp-content/uploads/2015/11/JudoKupKikinda2015.pdf"] Rezultati Judo Kup Kikinda 2015. Džudo savez Srbije.

PARTIZAN IZ NOVOG SADA DESETI PUT EKIPNI ŠAMPION SRBIJE

judosavezsrbije 09.11.2015. Vesti

Dame su se muški borile na Ekipnom prvenstvu Srbije za žene održanom u SC Čair U Nišu. Titulu najbolje ekipe za 2015 godinu već deseti put u nizu osvojile su  džudistkinje Partizana iz Novog Sada. U finalu u kome su snage odmeravali gradski rivali Partizan i Slavija, crno bele dame uspele su da dođu do još jednog trofeja za bogatu klupsku riznicu.

DŽUDISTI RAKOVICE U NIŠU ODBRANILI TROFEJ SUPER LIGE SRBIJE

judosavezsrbije 09.11.2015. Vesti

Džudisti Rakovice u finalu Super lige Srbije odbranili su tron osvojen minule sezone u beogradskim Šumicama.  Ekipa iz istoimenog beogradskog naselja u neizvesnom finalu sa 3 :2 savladala je drugog finalistu i gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde.

CRVENA ZVEZDA, PARTIZAN, RAKOVICA I KINEZIS U PLAY OFF SUPER LIGE SRBIJE

judosavezsrbije 08.11.2015. Vesti

Beograd i Niš za titulu   Odlična atmosfera u Sportskom centru Čair, dostojna najjačeg klupskog takmičenja, Superlige Srbije u džudou. Vrhunski mečevi i borba za svaki bod  obeležili su prvi takmičarski dan elitnog domaćeg ekipnog nadmetanja. Crvena zvezda, Partizan, Rakovica i Kinezis obezbedili su ulazak među četiri najbolje ekipe. -Ispunili smo plan za prvi deo takmičenja. Protivnici su bili za svako poštovanje i  u svaki meč smo ušli sa maksimalnim oprezom. Sada čekam...

Kukolj peti, Gerasimenko sedmi

judosavezsrbije 02.11.2015. Vesti

Na Gran slemu u Abu Dabiju, poslednjeg takmičarskog dana  reprezentativci Srbije Aleksandar Kukolj i Dmitri Gerasimenko  u kategoriji do 90 kilograma ostvarili su plasman na peto odnosno sedmo mesto.. Džudo savez Srbije.

Jovana Rogić na korak do medalje na Gran slemu u Abu Dabiju

judosavezsrbije 31.10.2015. Vesti

Srpska reprezentativka Jovana Rogić ( do 57 kg)  na Gran slemu u Abu Dabiju bila je korak od medalje. Na takmičenju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Rogićeva je još jednom potvrdila  kvalitet.. Džudo savez Srbije.

Svetski dan džudoa 28. oktobar obeležen likovnim konkursom na temu “Zašto volim džudo”

judosavezsrbije 28.10.2015. Vesti

Džudo savez Srbije i ove godine obeležava Svetski dan džudoa čime se priključio ovoj akciji koju je pre pet godina otpočela  Svetska džudo federacija (IJF). Svakog 28. oktobra –obeležava se Svetski dan džudoa čime se ujedno obeležava i dan rođenja Džigoro Kana, osnivača i utemeljivača našeg sporta.

Slobodan Đorda sedmi na Svetskom prvenstvu u Abu Dabiju

judosavezsrbije 27.10.2015. Vesti

Slobodan Đorda, reprezentativac Srbije u konkurenciji do 100 kilograma Svetsko prvenstvo u Abu Dabiju završio je plasmanom na sedmo mesto.. Džudo savez Srbije.

U susret Danu džudoa –nagradni likovni konkurs za najmlađe džudoke

judosavezsrbije 24.10.2015. Vesti

Džudo savez Srbije poziva sve klubove da se priključe obeležavanju  našeg praznika,  Dana džudoa 28. oktobra 2015.  Ove godine dan rođenja Džigoro Kana, osnivača našeg sporta obeležićemo kroz nagradni konkurs namenjem najmlađim džudokama.

Skupština Džudo saveza Srbije

judosavezsrbije 24.10.2015. Vesti

Redovno zasedanje Skupštine Džudo saveza Srbije održano je 20. oktobra 2015. sa početkom u 18 00 časova u Beogradu u Ljutice Bogdana 1a u sečanoj Sali SD Crvena zvezda.. Džudo savez Srbije.

Fakultet za sport - Stručno osposobljavanje za sportske operativne trenere i menadžere

judosavezsrbije 24.10.2015. Vesti

K O N K U R S za upis kandidata za pohađanje Programa stručnog osposobljavanje lica za obavljanje određenih stručnih poslova u sportu III nivoa za sticanje zvanja operativni trener u sportu i operativni menadzer u sportu.. Džudo savez Srbije.

Kukolj na korak do medalje u Parizu

judosavezsrbije 22.10.2015. Vesti

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kukolj ( do 90 kg) ostvario je još jednom rezultat vredan svake pažnje plasmanom na peto mesto na Gran slemu u Parizu.. Džudo savez Srbije.