Draga judo porodico,

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da učestvujete u Međunarodnom Judo Trening Kampu "Zrenjanin 2024" koji organizuje Judo Klub Proleter iz Zrenjanina. Ovaj prestižni događaj će se održati od 25. do 29. juna 2024. godine u "Kristalnoj dvorani" u Zrenjaninu.

Pored trening kampa, sa ponosom najavljujemo da će ga voditi legenda judo sporta, Varlam Lipertelijani. Ovo je izvanredna prilika za sve učesnike da uče od jednog od najboljih u našem sportu. Kamp će se održavati u sportskoj hali "Kristalna dvorana", koja će imati 1200 kvadratnih metara tatami strunjača.

Očekujemo učesnike iz raznih zemalja, što će kampu dati međunarodni karakter i priliku za razmenu iskustava i uspostavljanje novih sportskih veza. Naš kamp nije samo trening događaj, već i prilika za učenje, druženje i promociju judo sporta.

Detaljnije informacije o registraciji, rasporedu kampa i smeštaju možete pronaći u nastavku ovog pisma. Takođe, pratite našu web stranicu https://camp.ojkproleter.rs/ i društvene mreže za sve nadolazeće informacije.

Radujemo se vašem učešću i zajedničkom stvaranju nezaboravnog sportskog događaja.

Srdačno,
Judo Klub Proleter Zrenjanin

Priloženi dokumenti