Poštovani,

 

Coca-Cola sistem u Srbiji organizuje javne besplatne treninge za građane u Coca-Cola aktivnim zonama u 39 gradova širom zemlje.

 

U želji da treninge širom zemlje u periodu od maja do novembra 2016. godine vode najstručniji sportski radnici otvoren je javni konkurs za Ambasadore Coca-Cola Pokreta za radost - profesore sporta i sportske radnike koji će voditi javne treninge i edukovati građane o rekreaciji.

 

Na konkurs se mogu prijaviti diplomirani studenti fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i visokih akreditovanih strukovnih škola koje imaju smer za sportske trenere. Kandidati moraju imati prethodno radno iskustvo od 3 godine na poziciji trenera/instruktora.

 

Konkurs traje od do 24. aprila 2016. godine.  Zainteresovani se mogu prijaviti na putem Facebook strane Fabrika radosti https://www.facebook.com/fabrikaradosti.cchellenic/app/1702486796707057/, a uz onlajn prijavu je potrebno priložiti i radnu biografiju. U selekciji kadidata učestvuju stručni predstavnici Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta i predstavnici Coca-Cola sistema.

 

Gradovi u kojima će biti angažovani treneri su: Sombor, Lajkovac, Opovo, Novi Kneževac, Šid, Novi Pazar, Valjevo, Sjenica, Zaječar, Loznica, Bor, Boljevac, Niška Banja, Majdanpek, Bosilegrad, Bela Palanka, Babušnica, Dimitrovgrad, Pirot, Užice, Svilajnac, Batočina, Lapovo, Osečina, Pančevo, Negotin, Bački Petrovac, Bačka Palanka, Odžaci, Obrenovac, Bogatić, Kikinda, Zrenjanin, Priboj, Raška, Petrovac na Mlavi, Kovin, Tutin i Leskovac.

 

Pozivamo vas da doprinesete promociji konkursa kroz plasman vesti o konkursu na vašoj internet stranici i kroz distribuciju informaciju o konkursu kroz  kanale koji su vam na raspolaganju.

 

Imajući u vidu vašu stručnost, radujemo se podršci vaše organizacije i vaših članova projektu.

 

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

 

Osoba za kontakt: Jovana Paljić, jovana.paljic@cchellenic.com, +381 69 8433 250

 

 

Srdačan pozdrav,

 

Coca-Cola sistem u Srbiji