Orlići dve medalje prvog dana EJU kupa u  Teplicama

 

 

Odličan start mladih srpskih reprezentativaca na Evropskom džudo kupu za kadete u Teplicama. Tradicionalno, iz godine u godinu u ovom češkom gradiću orlići postižu sjajne rezultate.  Tako i ove sezone prvog takmičarskog dana obradovali su nas mladi Nemanja Milić u kategoriji do 55 kilograma i to srebrnom medaljom. Mlada Pančevka Andrea Stojadinov osvojila je još jedno vredno odličje na međunarodnoj sceni i to bronzu u konkurenciji do 48 kilograma.

Na korak od medalje bio je i mladi Danilo Počuča ( do 55 kg) koji je takmičenje u Teplicama završio plasmanom  na peto mesto. Ana Bjelić u konkurenciji do 40 kilograma iz Češke se vraća sa plasmanom na sedmo mesto.

-Sve čestitke našim džudistima. Odlično su se borili i ostvarili zapažene rezultate. Drago mi je da su još jednom ostvarili kontinuitet na međunarodnoj sceni. Takođe pred nama je i drugi dan Evropskog džudo kupa za kadete u Teplicama na kome takođe očekujemo rezultate vredne svake pažnje istakao je Munir Šabotić, selektor muške kadetske reprezentacije Srbije.