Još jedan vrhunski rezultat Milice Nikolić  na međunarodnoj sportskoj sceni. Nikolićeva,  najbolja srpska džudistkinja i evropska šampionka ( U23 ) osvojila je bronzano odličje na još jednom takmičenju u okviru IJF svetskog tura-Gran priju u Budimpešti.

-Zadovoljna sam rezultatom. Uvek prija kada se sa velikog sportskog takmičenja vratite sa medaljom. To je cilj kome težite. To je ono zašto i treniramo i spremamo se svakoga dana u godini  -rekla je kroz osmeh Milica Nikolić, reprezentativka Srbije.

Nikolićeva je odlično je počela učešće na GP u prestonici Mađarske. Led je probila pobedom nad  Melani Klement iz Francuske, koje se ljubitelji džudoa sećaju i sa Evropskog kupa „Srbija opena“ 2015. godine  kada je i trijumfovala. Nikolićeva je u potpunosti pročitala uzdanicu trikolora i na wazari pobedila u duelu sa trofejnom francuskom judokom.  U drugom meču odlična  Japanka Enro Hiromi našla je rešenje za srpsku trofejnu uzdanicu. Ipak u borbi koja je odličivala o nosiocu bronzanog odličja,Nikolićeva je odmerila snage sa domaćom takmičarkom,  Rekom  Pup. Nikolićeva je još jednom  pokazala psihičku stabilnost i nesumnjivi kvalitet.

-Bacila sam je na juko i wazari. Ona je odlična takmičarka i još treba imati u vidu da je bila na domaćem terenu. Naravno da nisam želela da se kući vraćam bez medalje i uspela sam. Bacila sam je na  seoi nage a posle i na koši gurumu i bronza mi je bila oko vrata.  Zaista sam zadovoljna ali ovo je tek početak zaključila je Milica Nikolić.