Međunarodni sajam sporta, peti po redu, održava se ovog vikenda na Beogradskom sajmu. Ove godine, pod sloganom “Sport je zakon” predstaviće se više od 100 teritorijalnih sportskih saveza, sportske visokoškolske ustanove i predstavnici ostalih značajnih sportskih institucija u zemlji.
Tradicionalno, Džudo savez Srbije je i ove godine na svom štandu, mnogobrojnim posetiocima predstavio najznačajnije rezultate ostvarene na međunarodnoj sportskoj sceni. Uz trofejne srpske džudiste i naš podmladak je u velikom broju posetio štand DŽS Srbije. Najmlađe džudoke imale su priliku da razgovaraju i fotografišu se sa najboljim srpskim džudistima.
Na štandu Džudo saveza Srbije tokom sajamskih dana održava se i promocija Evropskog klupskog prvenstva -Lige šampiona čiji će domaćin ove godine, tačnije 17. decembra biti Beograd. U srpskoj prestonici, u dvorani Aleksandar Nikolić, 17. decembra 2016. posetioci će imati priliku da na delu vide najbolje evropske borce koji će se boriti za titulu najboljeg evropskog kluba.