Andrea Stojadinov ( do 48 kg), Marica Perišić ( di 57 kg) i Anja Obradović oduševile su i potvrdile primat na domaćoj takmičarskoj sceni. Sjajne srpske takmičarke na Prvenstvu države za kadete lagano su došle do zlatnih odličja i time potvrdile primat u svojim težinskim kategorijama.
-Zadovoljna sam i srećna što sam potvrdila prvo mesto mada ne mogu da kažem da sam se namučila. Sve borbe sam rešila rutinski. Sada nastavljam dalje sa takmičenjima na međunarodnoj sceni istakla je odlična Anja Obradović, prvakinja Srbije u konkurenciji do 63 kilograma.
Identično do zlatnog odličja stigla je i odlična Andrea Stojadinov koja je blistala u kategoriji do 48 kilograma.
-Važna mi je vaka medalja ali sada mi je jasno da sam u kadetskoj konkurenciji zaista neprikosnovena. Sada je važno da isti rezultat ponovim i na međunarodnoj sceni istakla je srpska šampionka.
Marica Perišić, još jednom je nastavila blistavi niz i zlato sa Prvenstva Srbije za kadete u konkurenciji do 57 kilograma dodala u svoju bogatu riznicu.
-U svako takmičenje ulazim krajnje ozbiljno. Kako smo planirali tako sam i radila svaki meč i isplatilo se. Nastavljam dalje jer sezona je tek počela istakla je Marica Perišić.
Sve fotografije sa Prvenstva Srbije za kadete možete videti na FB strani Judo saveza Srbije