Nemanja Majdov reprezentativac Srbije  nastavio je sa vrhunskim rezultatima na međunarodnoj sceni osvajajem  bronzane medalje na GP u Meksiku.

Majdov je u meču  za bronzu savladao Amerikanca Koltona Brauna, čime je stigao do druge medalje osvojene u seniorskoj konkurenciji. Medalja u Meksiku osvojena je posle odličja u  Abu Dabiju, čime je još jednom potvrdio ne samo da je u odličnoj formi već i svoje mesto u vrhu svetske džudo scene. Nemanja je u prvom kolu savladao Rufata Ismajilov iz Azerbejdžana. U drugom meču poražen je od Kubanca Ivana Felipea Moralesa Silve ( pri čemu je i oštećen od strane arbitara kada je Kubanac samo za kaznu više prošao dalje ). Ipak Nemanja Majdov  u sledećim mečevima ne dozvoljava protivnicima nikakvu mogućnost za manevar. U prvoj borbi repasaža savladao je Bruna Mendonka iz Brazila, a zatim i Amerikanca Koltona Brauna.

Pobeda nad Amerikancem donela je našem Nemanji Majdovu još jednu vrednu medalju na međunarodnoj sceni u konkurenciji seniora.

Na istom takmičenju Jovana Rogić reprezentativka Srbije u konkurenciji do 57 kilograma ostvarila je plasma na sedmu poziciju.