poverenje Vizeru po četvrti put

 

Marijus Vizer predsednik IJF-a po četvrti put na kongresu u Budimpešti  izabran je za prvog čoveka krovne džudo organizacije za period od 2017 -2021.

Džudo savez Srbije na ovom prestižnom događaju predstavljali su Ivan Todorov, predsednik Džudo saveza Srbije i Milovan Bratić, predsednik UO DŽSS.

U pozdravnom govoru predsednik Svetske džudo federacije Marijus Vizer izrazio je zahvalnost svima koji su mu još jednom ukazali poverenje.

-Hvala svima, velika je čast raditi za džudo zajedno sa našim timom i u narednom periodu od četiri godine, promovišući vrednosti našeg sporta u svetu- rekao je predsednik IJF-a Marijus  Vizer. -Nadam se da mogu da svima pružim podršku i da zajedno možemo da promovišemo džudo u svetu. Svima želim ugodan boravak na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

Predsednik Marijus Vizer najavio je i partnerstvo Svetske džudo federacije sa medijskom mrežom CNN. U septembru počeće emitovanje 30 minutnih emisija „JudoWorld“ dok će CNN početi sa prenosima svih važnih sportskih događaja.