Očekivano, paklena konkurencija na Golden ligi u Ankari. Žreb za takmičenje koje okuplja najbolje džudo klubove Evrope, nije bio naklonjen novosadskoj Slaviji.  Novosađanke će u prvom kolu Golden lige odmeriti snage sa klubom iz Valensije, starim znancima sa prošlogodišnjeg takmičenja Evropskog klupskog prvenstva u Beogradu.

Takmičenje u prestonici Turske će prema tradiciji i ovoga puta otvoriće dame. Odmah posle duela timova Samuraja iz Beča i Limoža na strunjaču izlazi i prvi srpski predstavnik u Golden ligi  ekipa Slavije iz Novog sada. Tim u sastavu Jovana, Rogić, Nadežda Petrović, Tea Tintor, Anja Obradović,  Aleksandra Samardžić i Larisi Cerić predvodiće trener Vladimir Jovičić.

-Nismo ni očekivali lak posao jer ipak je ovo takmičenje najboljih klubova Evrope rekao je Vladimir Jovičić, strateg Slavije iz Novog Sada. -Sa timom iz Valensije smo u 2016 godini radili finale Evropskog klupskog prvenstva u Beogradu i evo sada voljom žreba otvaramo takmičenje u Ankari. U odnosu na minulu sezonu imamo drugačiju postavu ali ista je situacija i kod njih. Idemo na pobedu.