Srpske dame ove godine odabrale su Jahorinu za polaznu tačku i mesto  gde će odraditi bazične pripreme, za predstojeće sportske izazove u 2018. godini. Pod stručnim vođstvom trenerskog trija u sastavu Loic Korval, Vladimir Jovičić i Nemanja Nikolić na Jahorini treniraju Jovana Rogić, sestre Jovana i Anja Obradović, Marica Perišić, Andrea Stojadinov, Nadežda Petrović, Tea Tintor, Ana Bijelić i Jelena Tasić.

-Prema utvrđenom planu i programu devojke su na Jahorini na bazičnim pripremama od 8. do 22 januara -rekao je Nemanja Nikolić, trener reprezentacije Srbije. – Sve se osećaju dobro i veoma motivisano za rad.

Treneri Nikolić i Jovičić ove godine imaju i pojačanje, jer je na Jahorini i nekadašnji francuski trofejni reprezentativac, osvajač evropskih i svetskih odličja a sada u ulozi trenera,  Loic Korval.

-Veliko iskustvo i značajna podrška. Svakako da je njegovo prisustvo kao i znanje koje je voljan da podeli zlata vredno.

Ženski deo reprezentacije u poznatom zimskom turističkom centru ostaće do 22 januara.

-Za devojke prvi ispit je 23. februar Gran Slem u Dizeldorfu na kome će učestvovati samo seniorke zaključio je Nemanja Nikolić.