Milica Nikolić najbolja srpska džudistkinja nastavila je sa vrhunskim rezultatima na međunarodnoj sportskoj sceni. Nikolićeva je na Gran Priju u Tbilisiju osvojila zvanje vicešampionke u konkurenciji do 48 kilograma.

Srpska džudistkinja kao prvi nosilac bila je slobodna u prvom kolu Gran Prija. U drugom je Nikolićeva bila bolja od Ajdane Bugulbajeve ( Kazahstan) koju je savladala iponom. Brazilka Sara Menezes nije uspela da nađe rešenje za našu šampionku. Nikolićeva je i treći duel rešila iponom. U polufinalu  sa Izraelkom Noe Minsker, tehnikom ipon seionage Milica Nikolić zaradila je wazari i tako izborila ulaz u veliko finale.

Meč koji je odlučivao o šampionki Gran Prija u Tbilisiju, između Slovenke Maruše Štangar i naše džudistkinje pripao je uzdanici Zmajčeka. Ulazak u veliko finale i srebrna medalja za srpsku najbolje rangiranu džudistkinju znače nastavak vrhunskih rezultata na međunarodnoj sportskoj sceni.

-Ovo je prvi put da sam osvojila medalju na Gran Priju u Tbilisiju i jako sa zadovoljna. Odlično sam radila i sada sve ide po planu rekla je Milica Nikolić. Sada je najvažnije da se sačuvam od povreda jer mi početak godine i nije bio baš naklonjen. Odlično se osećam i dobro radim što je najvažnije. Rezultat dolazi sam po sebi zaključila je Milica Nikolić.