Predlog muške kadetske reprezentacije za nastup na Prvenstvu Evrope koje će se održati u Sofiji, Bugarska, od 03. do 05. Jula 2015.

 

 

  1. Počuča Danilo – 50 kg

  2. Milić Nemanja – 55kg

  3. Simić Damjan – 60kg

  4. Župarić Stefan – 66kg

  5. Madžarević Uroš – 66kg

  6. Ćirilović Nikola – 73kg

  7. Simić Teodor – 81kg

  8. Mićić Stefan – 90kg

  9. Brošnović Darko – 90kg

  10. Kostić Vladimir + 90kg


Napomena: Predlažem SSJSS da o trošku JSS na Prvenstvu Evrope nastupe Mićić Stefan,  Kostić Vladimir  i  Milić Nemanja. Navedeni reprezentativci su ispunili kriterijume i evidentirani su u olimpijskom timu za nastup na EYOF . Ostalim navedenim reprezentativcima troškove nastupa na Prvenstvu Evrope u Sofiji snosili bi matični klubovi.  Predloženi reprezentativci su učestvovali u svim akcijama kadetske reprezentacije. Učestvovali su na više evropskih kupova na kojima su kvalitetom borbi i postignutim brojem pobeda pokazali da imaju kvalitet za nastup na najvažnijim međunarodnim prvenstvima.. Njihovi matični klubovi su uglavnom snosili troskove  reprezentativnih aktivnosti i spremni su da ih i u narednim akcijama podržavaju. Vodeći evidenciju o svim aktivnostima i rezultatima sačinio sam rang listu muške kadetske reprezentacije na kojoj su bodovani svi rezultati i pobede na evropskim kupovima, prvenstvu države , turnirima u državi, što omogućuje  uvid u korektan predlog reprezentativaca, učesnika Prvenstva Evrope u Sofiji..

Moja namera je da što veći broj kadetskih  reprezentativaca  učestvuje na međunarodnim prvenstvima kako bi stekli neophodno iskustvo za nastavak svoje sportske nadgradnje preko  juniorske  do seniorske konkurencije.

Molim stručni savet da razmotri moj predlog da muškq kadetska reprezentacija nastupi I u ekipnom dijelu Prvenstva Evrope u Sofiji koji će se održati 5. jula 2015.

 

Nacionalni trener muške kadetske reprezentacije

                         Munir Šabotić