Odličnom vikendu za srpski džudo doprineli su i kadetski reprezentativci Aleksandar Rajčić i Miljan Radulj. Rajčić je osvojio bronzano odličje u kategoriji do 73 dok se Radulj okitio medaljom istog sjaja u konkurenciji do 81 kilograma.

Aleksandar Rajčić je posle bronze na Evropskom kupu u Zagrebu, isti rezultat ostvario i sada na takmičenju u Teplicama. Rajčić je ostvario pobede u duelima sa Eljanom Hadžijevim (Azerbejdžan), Belgijancem Israpilom Nesirkojevim i Holandjaninom Tomom Buitelarom. U meču sa Adamom Kopeckim iz Češke, Rajčić nije uspeo da nađe rešenje. Ipak Rajčić ne propušta šansu da u repasažu pobedi Čeha Filipa Ivanka čime osvaja još jednu vrednu medalju na medjunarodnoj sportskoj sceni.

Za odličan uspeh Orlića pobrinuo se i Miljan Radulj koji je osvojio bronzano odličje u konkurenciji do 81 kilograma. Radulj je učešće na Kupu u Teplicama počeo prema očekivanjima. Pobedom nad Adilom Adelzadeom (Azerbejdžan). Ipak u drugom kolu, odlični Zurab Zagilašvili (Gruzija) remeti plan našem Orliću. U prvom meču repasaža Radulj iponom rešava Rusa Valerija Diačuka a zatim i Ivana Ćopića iz Hrvatske. Na putu do bronze Radulj je morao da pobedi još dva odlična borca i to Holanđanina Kristijana Hendriksena kao i Gruzijca Lašu Gebrišvilija. Oba protivnika savladao je ubedljivo, iponima. Za Radulja je posle srebra na Evropskom kupu u Zagrebu, ovo drugo odličje u sezoni na oficijelnim EJU takmičenjima.

Čestitke Aleksandru Rajčiću i Miljanu Radulju na odličnom rezultatu na Evropskom kadetskom kupu u Teplicama