Orlići su i ovoga puta obradovali sve ljubitelje džudoa vrednim medaljama sa medjunarodne džudo scene. Na Evropskom kupu u Teplicama, kadeti Aleksandar Rajčić i Milan Radulj okitili su se bronzama u konkurenciji do 73 i 81 kilograma.  

Iako su u Češkoj osvojili vredne medalje, za mlade srpske džudiste nema odmora. Posle učešća na Evropskom džudo kupu, srpski mladi džudisti ostali su na trening kampu u Češkoj.

-Rajčić, Radulj kao i Mateja Stošić učestvuju na ovom trening kampu što je omogućio Džudo savez Srbije. Odlično se radi imajući u vidu da učestvuje oko 500 vrlo kvalitetnih boraca, Za jedan trening imaju 10 do 15 borbi što je odlično, imajući u vidu da je bukvalno čitava Evropa trenutno tu u Češkoj   -rekao je David Radulović, trener kadetske reprezentacije Srbije.

Radulović nije skrivao zadovoljstvo ostvarenim rezultatom na Evropskom kupu u Teplicama.

-Momci su ponovili uspeh,Posle Zagreba osvojili su medalje i na Evropskom džudo kupu u Teplicama. Pokazali su istrajnost, borbenost I pre svega želju za pobedom. Istakao bih da su tokom takmičenja izmedju ostalih imali mečeve sa odličnim borcima iz Rusije, Gruzije i Azerbejdžana I da su zaista pokazali da su zreliji ali I spremni da se nose sa svima na kadetskoj medjunarodnoj sceni –bio je iskren Radulović.

Posle trening kampa u Teplicama, Orliće očekuje nastavak priprema kao i učešće na takmičenjima u okviru EDŽU kadetskih kupova.

-U koordinaciji sa sportskim direktorom plan je prvo učešće na trening kampu u Karatašu a onda dalje Berlin pa redom prema rasporedu. Na Karatašu imamo odlične uslove. Odlično je što imamo priliku da koristimo ove kapacitete i  drago mi je da je da je odziv sve bolji i bolji. Još jednom bih pohvalio osvajače medalja ali i Ledjanskog I Stojkova na koje takođe računamo. Iskreno imamo odličnu mladu ekipu i bio bih najiskreniji da kažem da računamo na svakog od njih jer imaju potencijal i kapacitet za medjunarodnu scenu –istakao je Radulović.