Orlići nastavjaju po planu. Proteklu nedelju kadetska reprezentacija Srbije provela je na redovnom trening kampu u Karatašu. Aprilski ciklus okupljanja odvijao se pod stručnim nadzorom trenera Tijane Radić (kadetkinje) i Davida Radulovića ( kadeti).

-Sve je proteklo u najboljem redu. Čitav trening kamp se odvijao po predviđenom planu- istakla je Tijana Radić trener kadetske reprezentacije Srbije.

Kao i Radićeva i David Radulović, trener kadeta nije krio zadovoljstvo uradjenim na kampu u Karatašu.

-Nastavljamo sa radom prema ustaljenom rasporedu. U skladu sa utvrdjenim planom  rada koji je ustanovljen od Tima Džudo saveza Srbije, želim da istaknem da sam u potpunosti zadovoljan zalaganjem mladih reprezentativaca i na ovom izdanju trening kampa.

Trening kamp u Karatašu sada je tradicionalna baza reprezentativaca Džudo saveza Srbije.

-Dobra ideja sada je postala dobra praksa. Na svakom okupljanju analiziramo protekli period, nastojimo da popravimo greške ukoliko ih ima, i na kraju pravimo plan za period koji je pred nama. Kadeti su pokazali da su na dobrom putu a mislim da će nas naš mladi obradovati rezultatima vrednim svake pažnje. Sve što radimo, rezultat je sistemskog plana i ogromne podrške svih iz Džudo saveza Srbije. Uveren sam da ćemo u potpunosti opravdati poverenje- zaključio je David Radulović.

Za kadetske reprezentativce Srbije sledeći medjunarodni ispit je Evropski džudo kup u Berlinu.