Juniorska takmičarska sezona se zahuktava. Već za manje od nedelju dana, očekuje ih i Evropski  kup u Lajbnicu na kome će najbolji mladi džudisti odmeravati snage. 

-Cilj svakog okupljanja je da se stekne što više iskustva. Upravo zato smo i organizovali i zajedničke treninge sa reprezentativcima Bugarske koji su naši gosti u Nišu  od ponedeljka. Sa nama vežbaju dva puta dnevno što je odličan nastavak rada koji smo zacrtali na početku godine-rekao je Nikola Milošević, trener juniorske reprezentacije Srbije. 

Orlići su tokom ove nedelje trenirali sa izabranicima Atanasa Gerčeva medju kojima su izmedju ostalih i  Ivajlo Ivanov i  Janislav Gerčev. 

-Ovo je nastavak odlične saradnje koju imamo sa reprezentacijom Bugarske i trenerom Gerčevim.  Tokom ove nedelje odradjen je i zajednički trening u Šumicama.  Sa nama ove nedelje rade i treniraju između ostalih i Marica Perišić, Niškanović i Begović. Sada nastavljamo dalje jer za juniore nema odmora, očekuje nas očekuje Lajbnic, Pakš....istakao je Nikola Milošević.