Anja Obradović (do 63 kg)  nastavlja sa odličnim rezultatima na medjunarodjoj sportskoj sceni. Posle Kaunasa gde se okitila bronzom, Anja je i na Evropskom kupu za juniore u Lajbnicu osvojila treće mesto. 

-Izuzetno smo zadovoljni jer je Anja ostvarila stopostotan učinak. Posle Kaunasa i na drugom takmičenju za juniore, osvojila je medalju što znači da je na svakom turniru  bila uspešna- rekao je Nemanja Nikolić, trener Anje Obradović.  


Anja Nikolić je na Evropskom juniorskom kupu  imala šest mečeva. Brazilku Brunu Berezu rešila je iponom u prvom kolu. U drugom je savladala je i odličnu Holanđanku Nađu Kračen. U trećem Hrvatica Katarinu Kristo, nalazi rešenje za Obradovićevu što joj ostavlja mogućnost da se takmiči dalje u repasažu.  U prvom meču repasaža, Anja je bila bolja od Austrijanke Pie Kraft a zatim i od Ukrajinke Anastasije Antipine. U meču za bronzu Anja je bila bolja od Hrvatice Lare Cvjetko koju je pobedila na wazari.  


-Treba imati u vidu da je Anja jutros imala i temperaturu i tako bukvalno na pola snage uspela je da dodje do medalje. Posle takmičenja ostaće na kampu a zatim nas očekuje Prvenstvo Srbije za juniore i nastavak medjunarodnog programa. Želja nam je da i ove sezone osvojimo i evropsku i svetsku juniorsku medalju rekao je Nemana Nikolić.