Odbrojavanje do početka drugih Evropskih igara meri se satima. Sportsko selo u Minsku svakoga dana dobija nove stanovnike.  

U drugoj grupi sportista stigli su i naši džudisti, ekipa od 11 trofejnih reprezentativaca Džudo saveza Srbije. Posle puta, utorak u Minsku Orlovi su proveli u odmoru. Ipak već danas na program su treninzi I priprema za takmičarski deo.

Milovan Bratić predsednik IO DŽudo saveza Srbije za čitaoce našeg sajta preneo je neke od utisaka iz Minska.

-U Minsku je sve veoma dobro. Reprezentacija je na treningu i vidi se da su silno motivisani i veoma raspoloženi za takmičenje. Provejava harmonija i pozitivna energija rekao je Milovan Bratić.

Ljubiša Majdov takođe nije krio oduševljenje. Visoke ocene srpski trofejni trener uputio je I na adresu Olimpijskog komiteta Srbije.

-Olimpijsko selo u super. Atmosfera na visokom nivou a organizacija je za sada u redu. Posebno bih istakao naš Olimpiski tim koji je zaista pobrinuo da imamo odlične uslove. Idemo prema planu .

Najmlađa u džudo timu Andrea Stojadinov danas slavi rođendan. Zajedno sa drugarima proslaviće ovaj 19-ti u Sportskom selu u Minsku.

-Puno vam hvala na čestitkama. Žurimo na trening i takav će biti čitav dan. Biće dana za slavlje- bila je iskrena  Andrea Stojadinov.