Пројекат "Џудо у школе"

judosavezsrbije 30.06.2018. Vesti

Projekat "Džudo u skole" Svetske džudo federacije počinje sa realizacijom od 03.09.2018. godine, sa početkom nove skolsek godine.. Džudo savez Srbije.

Milica Nikolić vicešampionka MI u Taragoni

judosavezsrbije 28.06.2018. Vesti

Milica Nikolić ( do 48 kg)  još jednom je potvrdila mesto u samom vrhu svetske takmičarske scene. Sa Mediteranskih igara u Taragoni, Nikolićeva se vraća sa zvanjem  vicešampionke.. Džudo savez Srbije.

Orlići na EP u Sarajevu

judosavezsrbije 28.06.2018. Vesti

Za reprezentativce Srbije nema odmora. Dok Orlovi odmeravaju snage na Mediteranskim igrama u Taragoni, Orlići će se tokom sledeća tri dana nadmetati na Evropskom prvenstvu za kadete u Sarajevu.. Džudo savez Srbije.

Orlovi na Mediteranskim igrama

judosavezsrbije 27.06.2018. Vesti

Mediteranske igre u Taragoni i ovom izdanu,  okupiće najbolje takmičare u džudou. Reprezentativci Srbije juče su otputovali put Španije sa ostalim sportistima, članovima olimpijske ekspedicije.. Džudo savez Srbije.

PRVENSTVO SRBIJE ZA PRIPADNIKE VOJSKE I POLICIJE U DŽUDOU

judosavezsrbije 27.06.2018. Vesti

Vuković, Jovanović, Stojanović i Denić blistali                         Džudo savez Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane Republike Srbije ispisali su uz podršku Svetske džudo federacije novu stranicu istorije održavanjem prvog Prvenstva Srbije za pripadnike vojske i policije. Borbenost i fer – plej obeležili su mečeve  u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Svečanom otvaranju p...

Loša sreća Orlova

judosavezsrbije 24.06.2018. Vesti

Srpski džudisti koji nas uvek obraduju vrhunskim rezultatima, na žalost ovog puta bez medalja su završili učešće na takmičenju u pojedinačnoj konkurenciji na Evropskim igrama u Minsku. Milica Nikolić bila je na korak do medalje i ostvarila j...

Todorov: Uspeh i rezultatski i organizaciono

judosavezsrbije 11.06.2018. Vesti

Prvi čovek srpskog džudoa Ivan Todorov bio je vidno zadovoljan još jednim, 11.. Džudo savez Srbije.

Majstorije Borenovića i Ćuluma za zlatni kraj Evropskog kupa u Beogradu

judosavezsrbije 11.06.2018. Vesti

Završen 11. European judo cup u beogradskim Šumicama.. Džudo savez Srbije.

Devet odličja za Srbiju prvog dana Evropskog džudo kupa u Šumicama

judosavezsrbije 11.06.2018. Vesti

U beogradskom sportskom centru Šumice u subotu je počeo 11. po redu, i tradicionalni Europen judo cup za seniore „Srbija open“ i to u znaku domaćih boraca koji su osvojili čak devet odličja. Prestižno takmičenje, ove godine okupilo je skoro 300 takmčara iz 35 zemalja sa tri kontineta, Evrope, Afrike i Severne Amerike. Može se slobodno reći da je Beograd ovog vikenda svetska prestonica ovog olimpijskog sporta.

Rekordno u Beogradu

judosavezsrbije 10.06.2018. Vesti

Evropski seniorski kup u Beogradu "Srbija open" oborio je rekord.U srpskoj prestonici tokom dva takmičarska dana odmeravaće snage džudisti iz 34 države sa tri kontineta.. Džudo savez Srbije.

Sve je spremno za Evropski seniorski džudo kup “Srbija open”

judosavezsrbije 08.06.2018. Najave

U oganizaciji Džudo saveza Srbije  i ove sezone  već jedanaesti put u nizu, ugostićemo najbolje takmičare ovog olimpijskog sporta u Beogradu na Evropskom seniorskom džudo kupu „Srbija open“, 9 i 10.  juna u SC Šumice.. Džudo savez Srbije.